Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS v letní Sazka eLEAGUE poprvé ztratili! I díky nožům je obrali ENTERPRISE esports

6. 9. 2021 | 16:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Třetí kolo Sazka eLEAGUE je u konce a po této porci zápasů už není nikdo stoprocentní. SINNERS totiž překvapivě zakopli proti ENTERPRISE, kteří ještě k tomu nastoupili s hostem. Boj o play-off se tímto zamotává, a to ještě nejsme ani v polovině základní části.
Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE
Zdroj: trofej pro vítěze

Rozehřívacím zápasem 3. kola byl duel mezi BRUTE a eEriness MARVO. Hlavním cílem těchto týmů je vyhnout se baráži, druhý jmenovaný naopak chtěl po roce konečně zaznamenat tři body do tabulky. To se však nepovedlo. eEriness sice vymazali soupeře na jeho map picku, Overpass ale patřil BRUTE a zápas skončil remízou.

Druhý duel dne proti sobě svedl Entropiq Prague a Sampi.Tipsport, očekával se tedy vyrovnaný duel. Více se ovšem fanoušci plést nemohli. Sampi tento den nic nevycházelo a na svoji dosavadní stoprocentní bilanci nedokázali navázat vůbec ničím. Entropiq Prague potvrdili potenciál nové sestavy a zvítězili jasně dvakrát 16:2.

Druhou polovinou hracího dne odstartovala eSuba, tým zatím bez bodu, proti Dark Tigers. Modrá krev však nastoupila do zápasu ve velké pohodě a vedení 14:4 proměnila ve výhru první mapy 16:10. Ta druhá probíhala ve stejném gardu, jen s čistější koncovkou pro eSubu, což blogg1sovi a spol. přináší první tři body do tabulky.

Závěr kola ale nabídl to nejzajímavější. Proti sobě se totiž postavily dva týmy, které si to rozdaly o vedení v lize. ENTERPRISE esports sice museli nastoupit s hostem v podobě Romana 'dreez' Čomora namísto Matúše 'matys' Šimka, i s ním však odehráli s hříšníky vyrovnanou bitvu. A dokonce víc než to! EP totiž opět potvrdili, proč je jejich Inferno tak obávané a výhrou 16:10 šli dokonce do vedení v sérii. SINNERS sice tuhle minci opětovali na Mirage poměrem 16:8, ale i přesto EP mohou být spokojeni, že s účastníkem ESL Pro League odehráli parádní duel – a David 'forsyy' Bílý si dokonce připsal na legendu Tomáše 'oskar' Šťastného dvakrát knifekill!

Štítky: Sazka eLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.