Přejít k hlavnímu obsahu

Konec CS 1.6 o.s. u faB + vyjádření Kruegera

26. 8. 2007 | 14:31 Counter Strike 1.6
Mám tu nemilou povinnost oznámit, že jako vedení faberi Bellatores jsme se rozhodli ukončit spolupráci s 1.6 o.s. sekci.Důvodů pro ukončení bylo hned několik.Začalo to tréninkovou pasivitou, kdy tým před WCG lan finálem prakticky vůbec netrénoval, až na pár dní, což se také projevilo na výsledku.Za podporu jež jsme týmu dávali, jsme logicky také očekávali nějaké výsledky, kvalitní a stabilní výkony, snahu zlepšovat se. Jak se ukázalo, vše mělo časem spíše stagnující až sestupnou tendenci.Tým který byl postaven, aby se prosadil i v zahraničí a konkuroval tamějším týmům nutně musí vládnout na domácí scéňě a ani zde nedošlo k naplnění našich představ, proto jsme byli nuceni zasáhnout a to se projevilo, již zmíněným, ukončením spolupráce s týmem jako celkem.Hráči samotní dostali možnost vyjádřit se k budoucnosti a já pevně věřím, že s některými z nich v budoucnosti budeme spolupracovat i nadále.Vyjádření kapitána týmu, Kamila "Kruegera" Korcha
Výchozí obrázek

fab

Mám tu nemilou povinnost oznámit, že jako vedení faberi Bellatores jsme se rozhodli ukončit spolupráci s 1.6 o.s. sekci.


Důvodů pro ukončení bylo hned několik.
Začalo to tréninkovou pasivitou, kdy tým před WCG lan finálem prakticky vůbec netrénoval, až na pár dní, což se také projevilo na výsledku.
Za podporu jež jsme týmu dávali, jsme logicky také očekávali nějaké výsledky, kvalitní a stabilní výkony, snahu zlepšovat se. Jak se ukázalo, vše mělo časem spíše stagnující až sestupnou tendenci.
Tým který byl postaven, aby se prosadil i v zahraničí a konkuroval tamějším týmům nutně musí vládnout na domácí scéňě a ani zde nedošlo k naplnění našich představ, proto jsme byli nuceni zasáhnout a to se projevilo, již zmíněným, ukončením spolupráce s týmem jako celkem.
Hráči samotní dostali možnost vyjádřit se k budoucnosti a já pevně věřím, že s některými z nich v budoucnosti budeme spolupracovat i nadále.

Vyjádření kapitána týmu, Kamila "Kruegera" Korcha

Jako kapitán teď již bývalé 1.6 o.s. sekce faberi Bellatores jsem byl požádán o nějaké vyjádření. To, že jsme se z nejrůznějších důvodů nebyli schopni důkladně připravit ani na tak důležitou akci jako je finále národní kvalifikace na WCG07, je pravda. WCG07 bylo jakýmsi mezníkem, kde se mělo ukázat, zda-li má smysl nadále setrvat v této sestavě a využívat tak velice kvalitního sponzorského zázemí faBu. Jelikož finále WCG dopadlo jak dopadlo, není se čemu divit. To, co bude následovat v případě neúspěchu, za který bylo považováno i 2. místo, jsem probíral s manažerem v několika týdenním předstihu před samotným finálem a taky je pravda, že nová sestava byla v záloze už několik týdnů. Rozpuštění týmu já osobně vidím jako jediné možné východisko, protože propustit 2 hráče, díky kterým to z velké části takhle dopadlo, je téměř nový tým. Jmenovat je nebudu, myslím, že oni sami vědí, o koho se jedná a nechci na nikoho házet špínu. Myslím, že jsme spolu zažili hodně akcí, adrenalinových zápasů i zábavy, proto se s nimi chci rozejít v dobrém a kdykoliv si s nimi rád uvidím nebo zahraju nějaký mixík. Ale zpět k tématu, nevidím důvod, proč neumožnit využívat kvalitní zázemí hráčům, které to baví, mají chuť to hrát a zlepšovat se. Co budou dělat kluci, zatím opravdu netuším. Jediné co vím, že se dvěma se počítá v nové sestavě, zbylí dva se zatím tedy nevyjádřili a já osobně mám teď bohužel těsně před maturitou, kterou bych mimochodem rád udělal, takže se soustředím na studia. Pak uvidím, zdali se naskytne příležitost v nějakém novém týmu, protože rozhodně chci dál pokračovat v aktivním hraní. Takže na závěr .. GG kuci a gl hf v dalším angažmá (ať je jakékoliv), díky za podporu managementu, jmenovitě tedy skalárka a z části soptíka a samozřejmě také díky za finanční i nefinanční podporu všech partnerů klubu. See ya :)