Přejít k hlavnímu obsahu

Toužíte po kvalitním herním požitku? Představujeme vám špičkové paměti Kingston FURY

13. 9. 2021 | 08:00 Všechny hry PR článek
Kingston Technology zavádí novou značku špičkových produktů pro počítačové nadšence a hráče. Zbrusu nová prestižní značka Kingston FURY staví na desetiletích výroby vysoce výkonných herních pamětí od nezpochybnitelného lídra v oblasti DRAM řešení. Kingston FURY tak představuje flexibilní východisko pro všechny vaše potřeby, ať už se jedná o hardwarové požadavky či estetický dojem.
Kingston FURY
Kingston FURY
Zdroj: Kingston

Společnost Kingston je největší světový nezávislý výrobce v oblasti paměťových produktů, které s pomocí nejmodernějších technologií usnadní život naprosto každému, ať už se jedná o běžné každodenní využití, práci nebo právě gaming. Všichni hráči i streameři dobře ví, že v dnešní době, kdy hardwarové požadavky stále narůstají, se bez pořádných pamětí neobejdou. Pokud jste také jedním z vášnivých hráčů, nebo si i při běžném hraní zkrátka potrpíte na vyšší standard, určitě oceníte novou řadu vysoce výkonných pamětí Kingston FURY.

Nová prestižní značka Kingston FURY staví na desetiletích výroby těch nejvýkonnějších herních pamětí HyperX a výsledkem není jen nové jméno, ale hlavně nová generace kvalitních a vysoce výkonných komponentů pro všechny počítačové nadšence a hráče. Řada pamětí HyperX už od roku 2002 nasbírala společnostni Kingston četné množství ocenění a rekordů, nyní za využití všech technických znalostí, zkušeností a inovací přichází nová éra výkonných DRAM pamětí a SSD disků, která hráčům přinese ještě větší luxus a komfort.

„S velkou hrdostí představujeme novou značku Kingston FURY, která bude reprezentovat nejvýkonnější paměťové moduly pro počítačové nadšence a hráče,“ říká Bernd Dombrowsky, viceprezident pro prodej a marketing Kingston EMEA. „Technologická síla a celosvětové prvenství společnosti Kingston jako výrobce kvalitních DRAM a flash řešení přináší nové značce do vínku naše zdroje, nadšení a závazek dodávat našim zákazníkům nejen výkonné, ale i spolehlivé produkty.“

Nová řada špičkových herních pamětí Kingston FURY
Nová řada špičkových herních pamětí Kingston FURY
: Kingston

Špičkové portfólium pamětí Kingston FURY se představí ve třech kategoriích představujících širokou škálu vymožeností a funkcí, ať už se jedná o vysokou rychlost, bezkonkurenční výkon anebo unikátní vzhled, který osvěží také zevnějšek vaší herní mašiny. Pokud si potrpíte na jedinečný výkon a rychlost, ale také toužíte po moderním podsvícení a lákavém vzhledu, určitě oceníte právě paměť Kingston FURY Renegade DDR4 RGB, která je šitá na míru náruživým hráčům a streamerům. Každý však nemusí být fanouškem RGB, to však není žádný problém, paměť je dostupná i bez světelných efektů.

Jestli toužíte po navýšení výkonu ke hraní vašich oblíbených her, nebo jej potřebujete pro renderování či střih videí, sáhněte po paměti Kingston FURY Beast DDR4, cenově výhodném upgradu, a nebo jeho bratříčkovi s atraktivními světelnými efekty. Kingston samozřejmě myslí na každého, poslední kategorie Kingston FURY Impact otevře bránu do světa bez lagů plného úžasných grafických detailů také hráčům, kteří preferují notebooky před stolní mašinou. Instalace je naprostá hračka a navíc získáte znatelně vyšší výkon bez nadměrného zahřívání, hlasitý větrák vás tak už nemusí trápit. Pro podrobné specifikace jednotlivých pamětí řady Kingston FURY navštivte oficiální stránku Kingston nebo také můžete nahlédnout do našeho předchozího článku věnovaného této elitní hardwarové sérii.

  • Kingston FURY Renegade: Vysoká rychlost a nízké latence pro neuvěřitelný výkon. Výkonnostní špička (s/bez RGB osvětlení) typu DDR4 s frekvencí až 5333 MHz.
  • Kingston FURY Beast: Oblíbená paměť pro počítačové nadšence a hráče představuje ideální, vysoce výkonný a cenově výhodný upgrade (typ DDR3/DDR4, s/bez RGB osvětlení) s frekvencí až 3733 MHz.
  • Kingston FURY Impact: Výkonné SO-DIMM paměti s frekvencí až 3200 MHz pro notebooky, mini počítače NUC a všechny další typy menších PC (DDR3 a DDR4).
Štítky: Kingston