Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane dala košem Mizkifovi! Přátelská šarvátka baví internet

12. 9. 2021 | 17:55 Twitch.tv
Na první pohled se dostalo na povrch další drama kolem Pokimane a jednoho z jejích kamarádů, když se však na situaci podíváme blíže, vše je úplně jinak. Mizkif si v žertu připravil přehnaně ublíženou a žárlivou reakci, když ho Pokimane na streamu vyměnila za xQc. Pojďme se podívat, co vše se vlastně stalo.
Mizkif a Pokimane
Mizkif a Pokimane
Zdroj: Twitch: Mizkif/Pokimane

Všichni fanoušci těchto dvou oblíbených Twitch osobností moc dobře ví, že Mizkif a Pokimane jsou už poměrně dlouho opravdu dobrými přáteli. Jejich vtipné interakce a kousavé připomínky jsou také neodlučitelnou součástí každodenní komunikace této komické dvojice. Právě díky této skutečnosti většina fanoušků nenaletěla, když Mizkif na svém YouTube kanále vydal video s dramatickým názvem "Pokimane ukončila naše přátelství...".

Samozřejmě se jednalo o další žertík. Mizkif si tak trochu zahrál na žárlivou hysterku, když mu Pokimane slíbila, že se k němu připojí na Fall Guys, ale nakonec ho vyměnila za VALORANT s xQc. Pokimane na svém streamu vysvětlovala, že nakonec na Fall Guys vůbec neměla chuť, avšak netušila, že toto doznání sledoval živě sám Mizkif. Aby toho nebylo málo, Poki ještě bez servítek dodala, že jí Fall Guys přijdou jako opravdu špatný obsah na stream.

Mizkif si nenechal ujít tuto příležitost a když zaslechl, že Pokimane hraje s xQc, rozhodl se jí to vrátit i s úrokama. "Tohle je opravdu špatná kamarádka" okomentoval situaci Mizkif, načež právě prohlásil, že jejich přátelství skončilo. Samozřejmě se jedná pouze o žert, na jehož základě vzniklo celé video. Vše však dobře dopadlo. Pokimane sice hned pochopila, že si z ní Mizkif utahuje, ale i tak svým divákům vysvětlila, že přes všechno toto hašteření jsou oba streameři dobří kamarádi a tohoto vztahu si velice váží.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane, Mizkif