Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch se spojuje s Call of Duty. Předplácením Prime Gaming získáte parádní skiny

14. 9. 2021 | 12:00 Warzone Twitch
Amazon spolupracuje se spoustou značek a množství jich také přímo vlastní. Jednou z takových je i Twitch, který je nejvýdělečnější. Zřizuje také tzv. Amazon Prime, který každý měsíc nejen na Twitchi zajistí nějaké výhody. Pokud jste ale na hraní her, je tu pro vás Prime Gaming, který nyní přináší výhody do Call of Duty: Warzone.
Call of Duty Warzone
Call of Duty Warzone
Zdroj: Activision

Franšíza Call of Duty se spojila s Twitchem a vytvořily partnerství, ze kterého fanoušci populární střílečky budou dost těžit. Stačí si totiž předplácet službu Prime Gaming. Spolupráce přináší trojici balíčků, do Call of Duty: Warzone a novějšího Black Ops Cold War. Balíčky nesou název Bogged Down, The World Series of Warzone Summer 2021 a World Series of Warzone. Pokud je ve hře neuvidíte, nezoufejte – chvíli to může trvat.

První jmenovaný balíček, Bogged Down, obsahuje epický skin na operátora Woodse, plánek na jedno z SMGček a sniperek, kartu a hodinky. Warzone Summer 2021 budou oproti tomu trochu horší a nabídne kartu, přívěšek a jeden hodinový XP boost na zbraně. World Series of Warzone pak obsahuje plánek na útočnou pušku FFAR, Mac-10, přívěšek na zbraň a kartu. Ten si ale hráči Warzone neužijí do 7. října. Proč tomu tak je nikdo netuší.

Spolupráce Twitche a Prime Gamingu vyplodí ještě dalších 13 balíčků. Pro získání stačí mít propojený Activision účet s Prime Gamingem.

Štítky: Twitch Prime
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.