Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava faberi Bellatores

28. 8. 2007 | 16:01 Counter Strike 1.6
  Máme tu pro vás "žhavou" informaci o nové sestavě, která bude náš klan faberi Bellatores , reprezentovat ve hře Counter Strike 1.6 a bude vystupovat pod názvem faB[UG]. Sestavu budou tvořit samé známé tváře naší CS 1.6 scény, a že to jsou docela hlavostřelci. Sestavu si složili sami hráči a my (vedení) do ní nijak nezasahovali. Chceme se tímto vyhnout problémům s aktivitou týmu. Je pro nás důležité, aby si tito hráči rozuměli nejen herně, ale i mimo servery.Věříme této sestavě, že bude pilně trénovat a snažit se dělat dobré jméno našemu klanu, jelikož je složena, jak sami uvidíte, z takzvaných "herních fanatiků", která hra baví. Tím pádem se nebojíme o jejich snahu zlepšovat se a dávat hře vše co je potřeba.
Výchozí obrázek
 
Máme tu pro vás "žhavou" informaci o nové sestavě, která bude náš klan faberi Bellatores , reprezentovat ve hře Counter Strike 1.6 a bude vystupovat pod názvem faB[UG].

Sestavu budou tvořit samé známé tváře naší CS 1.6 scény, a že to jsou docela hlavostřelci. Sestavu si složili sami hráči a my (vedení) do ní nijak nezasahovali. Chceme se tímto vyhnout problémům s aktivitou týmu. Je pro nás důležité, aby si tito hráči rozuměli nejen herně, ale i mimo servery.
Věříme této sestavě, že bude pilně trénovat a snažit se dělat dobré jméno našemu klanu, jelikož je složena, jak sami uvidíte, z takzvaných "herních fanatiků", která hra baví. Tím pádem se nebojíme o jejich snahu zlepšovat se a dávat hře vše co je potřeba.

cze Tomáš "oskar!" Šťastný
pl Andrzej "n0vice" Waloszek
cze Milan ''Monty'' Stanislav
cze Adam Emil "Deathon" Vlček
cze Richard "Ajvn" Ivan
cze Karel "skalarek" Skalník (manager)

Tuto novou sestavu bude moci prvně vidět v akci, na námi a našim partnerským portálem United-Games připravované, BYOC LAN PÁRTY AMD UNITED GAMES TOURNAMENT. Ale ještě dříve se část z těchto hráčů, doplněná o moji maličkost a cze Kamila "kruegera" Korcha, který nám vypomůže po dobu nepřítomnosti Ajvna, představí na AMD.Counter-Strike 1.6 PG CYBER TOUR 3/07, který se koná tuto sobotu 1.9.2007, kdy nás najdete v herně Prodigy. Dále by se měla zúčastnit MH CS 1.6 5 na 5 pořádaného portálem Gamestation.sk.
Tým má od nás, v případě kvalitních výsledků, přislíbenou účast na mezinárodních zahraníčních turnajích.
Požádal jsem o hodnocení jednotlivých hráčů zkušeného analytika svk Michala 'H1tachi' Nagy a zeptal se hráčů samotných, co od nové sestavy očekávají.

cze Tomáš "oskar!" Šťastný
veľmi talentovaný hráč, podľa mňa najlepší aimer na českej scéne ale niekedy mu chýbajú skúsenosti, čo sa ale určite časom zmení
"chceme být TOP team na cz/svk a dosahovat nejlepší výsledky"

pl Andrzej "n0vice" Waloszek
taktiež veľmi dobrý aimer a spolu s oskarom tvoria veľmi silnú dvojcu
"tak hlavne partu kamosu kteri pro to aby neco dosahli neco obetovali"

cze Milan ''Monty'' Stanislav
víťaz nespočetného množstva aim turnajov a bývalý hráč tímov ako Blacktrains či cZklan bude určite veľkým prínosom pre tento tím. Dovolím si tvrdiť, že Monty bude najsilnejším článkom tohto tímu.

cze Adam Emil "Deathon" Vlček
trafí všetko čo sa hýbe a má hlavu!
"ocekavam partu dobrejch kluku co chtej hrat a chtej se zlepsovat jako team"

cze Richard "Ajvn" Ivan
bývalý spoluhráč n0vica (UG Team) a neskôr oskara (iR) je zárukou dobrého teamplayu a hernej pohody, ktorá je základom pre dobré výsledky