Přejít k hlavnímu obsahu

Proč se podívat po herním telefonu s ohebným displejem? Na to vám dnes odpovíme!

4. 11. 2021 | 13:12 Všechny hry PR článek
Ohebné displeje tady přece jen nějakou dobu jsou, ale ty nejnovější opravdu začínají vynikat. Kromě takového tabletu do kapsy jsou ovšem k daleko více věcem, které mohou zlepšit ať už pracovní nebo soukromý život mnohým lidem. Ovšem jak si vlastně vybrat a proč si zvolit oproti řadovému telefonu něco extra? S tím vám dnes velice jednoduše poradíme.
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Fold 3
Zdroj: Samsung

V dnešní době, kdy se technologie neustále posouvají dopředu, jsou u nás v Česku ohebné telefony stále nezažité a ne úplně každý může tušit, v čem vlastně tkví jejich výhody. Dnes nám jako ukázkový model poslouží Galaxy Z Fold3 od společnosti Samsung, která už má za sebou několik povedených kousků tohoto typu a jejich nejnovější model opravdu ukazuje, čeho jsou mobilní technologie dnešní doby schopné.

Dva displeje jsou prostě boží

  • Určitě se každému, kdo ke své práci nebo zábavě využívá telefon, stalo to, že se nedokázal rozhodnout, jestli v danou chvíli bude potřebovat větší displej než má momentálně k dispozici. Právě tady se můžeme bavit v podání Galaxy Z Fold3 o takovém 2v1, který vám poskytne pohodlí ve velikosti chytrého telefonu a zároveň luxus většího displeje o úhlopříčce 7,6“. Ideální jak na práci, tak na zábavu.

Kompaktnost a luxus v jednom

  • Jak jsme už zmínili, tak oba displeje si najdou využití. Právě ten menší ve složené formě s úhlopříčkou 6,2“ se hodí pro takové ty klasické chvilky, kdy si na sociálních sítích projíždíte příspěvky nebo někomu pouze odepisujete či telefonujete s přístrojem u ucha. Krása a luxus se ovšem skrývají v okamžiku, kdy naplno využijete druhý 7,6“ displej. Ať už jste v práci, na schůzce, nebo si jenom užíváte chvilky doma, dechberoucí poměr stran 22,5 : 18 vám přetransformuje každý tento moment v úžasný a plnohodnotný zážitek.
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Fold 3
Foto: Samsung

Ergonomie a efektivita

  • Další z výhod tohoto telefonu je to, že u jiných modelů byste si museli zaplatit za další výrobky, které by pomohly váš telefon “posadit” do správné pozice. Galaxy Z Fold3 svými unikátními panty tuhle funkci umožňuje sám o sobě a není tudíž potřeba nervovat se tím, že vám například u videohovorů, nebo při sledování oblíbených seriálů, telefon sám od sebe spadne. Rovněž odolnost je velice důležitým aspektem přístroje, který většina z nás využívá na denní bázi. Páteří tohoto špičkového telefonu je oproti minulosti o 10% odolnější a zároveň lehounký hliníkový rám Armor Aluminum Frame, jenž před poškozením dokonale ochrání vnitřní části pantu telefonu a tím udrží jakékoliv možné poškození daleko od vašeho zařízení i během okamžiků intenzivnějšího používání.

Profesionální fotoaparát v kapse

  • Foťte v profesionální kvalitě s hned pěti fotoaparáty – 12Mpx ultraširokoúhlým, 12Mpx klasickým, 12Mpx teleobjektivem, 10Mpx předním a dalším 4Mpx skrytým objektivem pod displejem. Všechny tyto možnosti jsou ještě doplněny o několik dalších režimů, které vám pomohou zachytit lépe každý důležitý okamžik a vytvoří tak nezapomenutelné vzpomínky. Speciálně handsfree režim Flex vám pořídí ty nejkvalitnější a nejosobitější selfíčka, jaká jste kdy měli možnost zachytit. A to, pokud na eventu potkáte svého esport idola, rozhodně oceníte.
Galaxy Z Fold3 5G
Galaxy Z Fold3 5G
Foto: Samsung
Štítky: Samsung
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.