Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý hráč CS:GO, Just9n, si oholil obočí za 25 000 dolarů

18. 9. 2021 | 12:30 Counter-Strike 2 Twitch
Tvůrci obsahu ať už na platformě YouTube nebo Twitch dělají občas šílená rozhodnutí. Mezi takového blázna patří i Justin “Just9n” Ortiz, bývalý profesionální hráč Counter-Strike: Global Offensive a nynější fulltime Twitch streamer. Se svým fanouškem uzavřel dohodu, že za 25 000 dolarů si oholí obočí. A světe div se, peníze skutečně dorazily.
Just9n
Just9n
Zdroj: Twitch

Bývalý profesionální hráč hry CS:GO, Justin “Just9n” Ortiz, který hrál za organizaci NRG a umístil se například na vrcholových místech v Counter Pit League Season 2 Finals roku 2016, je dost známou osobností. Když položil svou kariéru hráče na hřebík a dal se na streamování, už měl nějaké fanoušky. Tak, jako u většiny streamerů, má svůj vlastní osobitý chat, který si z něj hlavně dělá legraci. Streamer se se svými sledovateli vsadil, že do konce dne nedokáží darovat 5 000 subů a pokud ano, Just9n si oholí hlavu.

Streamer sázku prohrál a měl si oholit hlavu. Jeden z jeho fanoušků s nickem "DerangedNative" ho ale vyzval k další šílenosti. Pokud si Just9n oholí i obočí, dostane od něj 25 000 dolarů. Přesto, že s tím hráč neměl žádný problém, zavolal přítele na telefonu – svou matku a kolegu z branže, Michaela "Shrouda" Grzesieka. Zatímco jeho matka mu příliš podpory nedala, Shroud byl nadšený a poradil mu, aby to nedělal za peníze, ale za suby, protože ti nejdou tak jednoduše reklamovat. Just9n do toho tedy šel a o pár chvil později mu oněch 25 00 skutečně dorazilo.

Just9n tak udělal naprostou šílenost, která nejen, že mu zajistila pozornost dalších streamerů, ale k tomu pořádný obnos peněz. Je možné, že fanoušek dá refund a Just9n to udělal zbytečně. Pokud se tak stane, streamer na tom přesto vydělá – přece jen, obočí mu jednoduše doroste za nějakou dobu.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: streamer, Twitch, donate
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.