Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si zahrát proti elitě a ukázat u toho své schopnosti? 3. Guseppe MČR Tour je tu pro tebe!

22. 9. 2021 | 11:55 League of Legends Preview
Třetí Guseppe MČR Tour je už jenom pár dní od svého začátku a je na čase zjistit poslední přímo postupující tým na MČR. Zatím si svá místa vybojovali hráči eSuby a SINNERS, nyní už ale oba giganti nebudou přítomni, takže šance postoupit je tak na dosah úplně pro všechny. Ideální motivací je i prize pool 5 000 korun pro vítěze každé ze čtyř kvalifikací.
3. Guseppe MČR Tour je tady
3. Guseppe MČR Tour je tady
Zdroj: mcrpc.cz

Nejlepší chvíle na to ukázat, co v tobě je –⁠ i tak bychom mohli nazvat třetí a poslední zastávku v rámci Guseppe MČR Tour. Ty dvě předešlé nám nabídly skvělé momenty a zážitky, ale nyní už je ovšem na čase pustit se do závěrečných bojů o poslední místo na MČR a také nějakou tu porci bodů.

Jako už klasicky nás čekají čtyři otevřené kvalifikace pro všechny, kteří se chtějí ukázat. Největší motivací je, kromě samotného postupu na MČR, prize pool za výhru kvalifikace. Ten činí 5 000 Kč pro vítěze a to v rámci každé z nich. Ovšem kromě finančního ohodnocení také hrajeme pokaždé o dvě místa do závěrečného finálového víkendu. Sem se dostanou oba finalisté z každé otevřené kvalifikace a ve finále si to rozdají o postupové místo na nejdůležitější turnaj roku. Žádné pozvané týmy, žádné ulehčení situace pro nikoho - všichni si musí svoji šanci na postup na MČR zasloužit!

Termíny všech akcí v rámci 3. Guseppe MČR Tour
Termíny všech akcí v rámci 3. Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
3. zastávka Guseppe MČR Tour
Sobota 25. září - 14:001. Kvalifikace 3. Guseppe MČR Tour
Sobota 2.října - 14:002. Kvalifikace 3. Guseppe MČR Tour
Sobota 9.října - 14:003. Kvalifikace 3. Guseppe MČR Tour
Sobota 16. října - 14:004. Kvalifikace 3. Guseppe MČR Tour
Pondělí / úterý 18. - 19. října - finále - 

Samotné finále nám následně určí posledního přímo postupujícího na MČR. Ostatní týmy se budou muset spolehnout na to, že si v předešlých zastávkách a také ostatních českých soutěžích vybojovaly dostatek bodů. Celý finálový víkend se bude streamovat na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ, kde kromě toho nejlepšího domácího LoLka také zažijete pořádnou porci zábavy a také mnoho soutěží o hodnotné ceny. Tak se neváhejte zapojit už do první kvalifikace tuto sobotu od 14:00, budeme se na vás těšit!

Jediné, co na účast potřebujete, je skupina kamarádů, chuť vyhrávat a samozřejmě alespoň nějaký ten skill, se kterým si vystačíte mezi elitou. Všechny ostatní potřebné informace naleznete na stránkách mcrpc.cz, kde rovněž můžete nahlédnout do průběžného hodnocení a jak se vlastně ostatním týmům rámci kvalifikací na MČR dařilo. Uvidíme se v sobotu!

Bodování za jednotlivé zastávky MČR Tour:

  • 1. místo: přímý postup na finále MČR 
  • 2. místo: 700 bodů
  • 3. - 4. místo: 450 bodů
  • 5. - 6. místo: 300 bodů 
  • 7. a 8. místo: 200 bodů 

Prize pool Guseppe MČR v League of Legends:

  • 1. místo: 50 000 Kč
  • 2. místo: 30 000 Kč
  • 3. místo: 15 000 Kč
  • 4. místo: 5 000 Kč
Guseppe
Guseppe
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.