Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer se zúčastnil charitativního běhu na 10 kilometrů v kompletní zbroji z Pána prstenů

24. 9. 2021 | 21:00 Twitch.tv Twitch
Každý streamer se na charitativní streamy připravuje jinak. Někteří si zvou oblíbené hosty a plánují hraní nejrůznějších her, jiní se zase obléknou od Uruk-hai zbroje a vyrazí na desetikilometrový běh. Streamer OrcRun tak všem divákům v nedávném vysílání předvedl unikátní show, s jejíž pomocí ale hlavně vybral peníze na dobrou věc.
OrcRun
OrcRun
Zdroj: Twitch.tv/OrcRun

Charitativní streamy jsou nedílnou součástí Twitche, ať už se jedná o zahraniční nebo domácí scénu. V rámci těchto vysílání se malí i velcí streameři snaží zabavit své diváky nejrůznějšími způsoby, zatímco všechny vybrané peníze putují na dobrou věc. A že daný program, který si streamer pro své publikum může připravit, opradu nezná mezí, dokazuje i jeden z nedávných kuriózních případů.

Kreativní streamer OrcRun si při příležitosti takového vysílání oblékl svou ikonickou Uruk-hai zbroj z Pána prstenů a vydal se na vyčerpávající běh na 10 kilometrů. Na tuto pouť vzal s sebou i všechny své diváky, jelikož celý průběh streamoval, a celý závod úspěšně dokončil, aniž by si jen sundal helmu. Zaběhnout 10 kilometrů se mu podařilo za 54 minut, což je podle statistik, ve kterých se nebere zřetel na plně oděnou zbroj, celkem slušný výkon.

V cíli ho navíc čekalo další překvapení, protože jeho diváci překonali předem stanovenou částku, kterou si OrcRun dal za cíl vybrat v rámci tohoto charitativního běhu. Sám streamer si během závodu sáhl na dno. Jak sám tvrdí, už od začátku ho hrozně bolela ruka, ve které držel kameru a ke konci běhu už nemohl ani dýchat. Jeho handicap v podobě zbroje mu sice celou pouť jen stěžoval, ale na druhou stranu přilákal spoustu dalších diváků, kteří nakonec přispěli na dobrou věc.