Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní konkurence eSuby na domácí scéně je tady! Entropiq představují svoji Wild Rift sekci

26. 9. 2021 | 19:20 Wild Rift Přestup
Růst domácí Wild Rift scény dostává nový náboj! Kromě eSuby do této rozvíjející se hry míří také Entropiq, který se pokusí dominanci modré krve přerušit. Navíc se nejedná o žádná amatéry ani náhodné hráče, ale u nás již známé jména. Dodnes hráli pod názvem Patres of Love a byli jedním z týmů, kteří na Midseasonu předvedli skvělé výkony.
Nová sestava Entropiqu!
Nová sestava Entropiqu!
Zdroj: Entropiq

Premiérový ročník Samsung MČR ve hře Wild Rift rozjel domácí scénu, jak se sluší a patří. Na tuto vlnu postupně naskakují také velké organizace, z nichž nejlépe na tom je suverénně eSuba, vůbec první jistý účastník vrcholu sezóny. Ta má na poli klasického League of Legends konkurenci hlavně v podobě SINNERS, také ve Wild Riftu by ale mohla vzniknout nová rivalita. Do této řeky totiž po dlouhém čekání vkročil také ambiciózní Entropiq.

Úspěšná domácí organizace se o mobilní adaptaci LoLka zajímala už delší dobu a její přijetí se jevilo jako daleko pravděpodobnější než klasické League of Legends. Daleko volnější ekosystém s možností vykráčet až na vrchol je přesně to, kde Entropiq hledá své nové reprezentanty. V případě Wild Riftu je našel v týmu, který si dosud říkal Patres of Love. Jeho svěřenci hájí druhou příčku v MČR bodování a na finále v Brně chybět nebudou.

Nejznámější tváří nové akvizice Entropiq je bezesporu bývalý profesionální LoLkař Vladimír “Cekutka” Mrkáček. Ten má na kontě dva tituly mistra ČR v barvách Fraternitas a mnoho dalších úspěchů v eSubě, mezi nimiž se vyjímá triumf na V4 Future Sports Festivalu. Nyní se vrací do akce v trošku jiném odvětví, kde ale jistě bude chtít přidat další úspěchy. Patres of Love je týmem na vysoké úrovni, Entropiq si tak určitě vybrali dobře.

Kompletní sestava vypadá následovně:

 Česká republika Manh Tu “Flekshhh” Nguyen
 Česká republika ​​​​​​Šimon “Wallerian” Dohnal
 Česká republika Vladimír “Cekutka” Mrkáček
 Česká republika​​​​​​​ Filip “Pogo” Tlapa
 Česká republika​​​​​​​ Adam “Adu” Dotlačil

Štítky: Entropiq
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.