Přejít k hlavnímu obsahu

Nová zostava nEophyte je oficiálne tu

10. 9. 2007 | 17:01 Counter Strike 1.6
Jak jste si již přečetli v nadpisu, kolotoč personálních změn se dotknul i naší jinak celkem stabilní sestavy. Kdo odešel, kdo koho nahradil a jak vlastně nový line-up vypadá ?Král je mrtev, ať žije král ! Prvním odchodem, který postihl náš team, byl již dopředu avizovaný konec herní kariéry jednoho z nejzkušenějších hráčů české CS scény. Jak asi všichni dobře tušíte, jedná se o všem dobře známého ostrostřelce Tomáše „efrona“ Pechmana. Nebudeme si nic nalhávat – je to citelná ztráta jak pro celý team, tak pro celou herní scénu. S jistotou totiž můžu říci, že v České republice není hráče, který by měl více zkušeností než efron. Přinášíme Vám exkluzivní minirozhovor, kde se dozvíte všechno podstatné. Dalších pár řádků tedy patří efronovi.
Výchozí obrázek

Jak jste si již přečetli v nadpisu, kolotoč personálních změn se dotknul i naší jinak celkem stabilní sestavy. Kdo odešel, kdo koho nahradil a jak vlastně nový line-up vypadá ?

Král je mrtev, ať žije král ! Prvním odchodem, který postihl náš team, byl již dopředu avizovaný konec herní kariéry jednoho z nejzkušenějších hráčů české CS scény. Jak asi všichni dobře tušíte, jedná se o všem dobře známého ostrostřelce cze Tomáše „efrona“ Pechmana. Nebudeme si nic nalhávat – je to citelná ztráta jak pro celý team, tak pro celou herní scénu. S jistotou totiž můžu říci, že v České republice není hráče, který by měl více zkušeností než efron. Přinášíme Vám exkluzivní minirozhovor, kde se dozvíte všechno podstatné. Dalších pár řádků tedy patří efronovi.

C++: Asi všechny bude zajímat, z jakého důvodu končíš s aktivním hraním. Přeci jen v ČR není nikdo zkušenější než ty a pro českou scénu bude tvůj konec citelnou ztrátou. Setrváš alespoň jako nehrající kapitán reprezentace ?
Efron:  No, teďka mě čeká maturita a od října chci začít něco dělat, protože nutně potřebuji mít nějaký příjem. Plus bych si rád udělal čas na přítelkyni a kamarády atp. Ještě nechci dělat závěry. Uvidíme, každopádně moje motivace není v tenhle moment úplně největší. Kapitánem bych rád zůstal, teda budu se o to snažit :).

C++: Je zde možnost, že tě ještě někdy uvidíme hrát ? Třeba příležitostně. Údajně bys měl zůstat šestým hráčem u nově složené sekce. Co je na tom pravdy ?
Efron: Jo, je pravda, že jsem aktuálně a oficiálně šestým hráčem nEophyte (to jsou ti hrdinové, kteří vytahují team z brindy :D). Domluvili jsme se tak s klukama a mělo by to vyhovovat mně i teamu. Občas si určitě zahraji, mám rád tu vyhecovanou atmosféru na turnajích a to by mi fakt chybělo :).

C++: Jaký je to pocit po tolika letech. Žádný trénink, žádné nervy a stresování. Nechybí ti hraní alespoň trošku ?
Efron:  Upřímně, tréninky mi moc nechybí. Sice jsem se po těch letech naučil potlačovat při hraní stres a nervozitu, ale určitě mi bude chybět ta maximální koncentrace u vyhecovaných zápasů. Ty chvíle, kdy mozek nezná nic jiného než CSko mi budou chybět. Pro mě je to ještě poměrně otevřená kapitola. Dost mě motivuje, že přítelkyně by byla ráda kdybych hrál dál, ona nám ráda fandí a možná by jí to taky chybělo :).

C++: Chystáš se na Invex alespoň jako divák ?
Efron: Invex už mě tolik neláká, ale na druhou stranu se tam bude hrát plno napínavých zápasů a rád bych byl u toho, sám ještě nevím


C++: Chceš závěrem něco vzkázat fanouškům ?
Efron: Jo to určitě. Rád bych poděkoval lidem, pro které jsem nebyl jenom namachrovaná ikonka, ale kteří mně i celému teamu drželi palce při důležitých zápasech. Je to zvláštní pocit být pro některé dokonce vzor. Toho si hodně vážím, i když ani nevím, čím jsem si to zasloužil. Většinou jen sedím jak pecka,  moc nemluvím a snažím se hrát nejlíp co to jde, takže asi nuda :) Fanoušci a lidi co nám drží palce je hodně veliká motivace, člověka to pak víc baví, takže děkuji. BNK FOREVER!!!

Team se tím pádem ocitl ve čtyřech a začal hledal pátého hráče. V konečném součtu to ovšem znamenalo odchod ještě jednoho ostříleného borce. Po vzájemné dohodě jsme se rozloučili s cze Tomášem „zErem“ Bojanovským, který zamířil do konkurenčního celku cze Skyriders. Tím jsme si uvolnili cestu k vytvoření nové sestavy.

Její základ tvoří všem již dobře známá trojka cze Michal „rasan“ Davitkovski, cze Petr „petras“ Funk a cze Jan „johan“ Juráň. Po dlouhém vybírání a zkoušení všemožných variant se k nim dále připojil cze Jan „ufo“ Klabačka, který u teamu již v dřívějších dobách působil. Pátým střelcem se nakonec stal cze Filip „Death-Filip“ Voráček. Death-Filip přichází z  konkurenčního cze CZklanu, který má po WCG kvalifikaci také problémy se sestavou. Jak jste se dočetli v rozhovoru, pozici šestého hráče obsadí dlouhodobě cze Tomáš „efron“ Pechman.

 

Nový line-up tedy vypadá následovně :

cze Michal „rasan“ Davitkovski
  - Jeden z nejzkušenějších hráčů, které můžete v České republice potkat. Dříve tvořil s   efronem smrtící dvojici BadBoys. Skvělý aimer a člověk, který je spolu s johanem otcem tohoto teamu.

cze Petr „petras“ Funk
- Péťa je hráč, který skvěle využívá zkušenosti, které získal na mnoha zahraničních a tuzemských akcích. I přes jeho dlouho trvající kariéru má stále chuť hrát a jde mu to od ruky ;).
 
cze Jan „johan“ Juráň 
 - Jeden z pilířů teamu. Situace 1vs5 pro něj není žádný problém a když to vše skloubí s  jeho osobitým humorem je skvělou součástí teamu, bez které si tuto sekci nedokážu  představit.

cze Jan „ufo“ Klabačka
 - Ufo se vrací na místo činu. Po skoro roční pauze je opět s námi a hrát rozhodně  nezapomněl.

cze Filip „Death-Filip“ Voráček
- Nováček v teamu. Výborný sniper, aimer a vše nasvědčuje tomu, že i v hospodě si  budeme rozumnět :).

Novou sestavu znáte. Její premiéra na domácí scéně proběhne na konci září na blížícím se AMD UGT v Litoměřicích. Jak bude silná a co všechno kluci dokážou zjistíme až s časovým odstupem. Nyní jim můžeme popřát snad jen hodně štěstí do dalších bojů. Na závěr bych chtěl všechny navnadit na chystaný rozhovor s jedním z „nováčků“ z naší sekce, který zveřejníme v průběhu příštího týdne.