Přejít k hlavnímu obsahu

lock out! krg in!

21. 9. 2007 | 00:00 Counter Strike 1.6
Jak již z nadpisu asi většina pochopila, Vojtěch ''lock'' Šívr u nás končí.Upřesním. Končí prozatím s cs úplně. Zda se k nám někdy ještě vrátí ukáže čas. Thx za všechno a GL v RL. Co ho k tomu vedlo?lock : S cskem končíim zejména z toho důvodu, že na hraní nemám dostatek času jako dřív. Navíc se na to nabalila spousta jinejch věcí jako maturita, nespokojený rodiče (což jsou vždycky, ale teďko to bylo fakt už krutý - hádat se o cwcku 3 kola s mamkou do krve docela kurví aim ;-)) a taky asi už i touha zkusit něco jinýho byly hlavni duvody, proč tady teď končím. S klukama se mi hrálo hodně dobře, každej se v týmu snažil na 100% a až na to, že jackal smrdí se mi tady libilo :D gl a hf, cu možná i v jiné hře.
Výchozí obrázek

Jak již z nadpisu asi většina pochopila, cze Vojtěch ''lock'' Šívr u nás končí.

Upřesním. Končí prozatím s cs úplně. Zda se k nám někdy ještě vrátí ukáže čas. Thx za všechno a GL v RL.

Co ho k tomu vedlo?

lock : S cskem končíim zejména z toho důvodu, že na hraní nemám dostatek času jako dřív. Navíc se na to nabalila spousta jinejch věcí jako maturita, nespokojený rodiče (což jsou vždycky, ale teďko to bylo fakt už krutý - hádat se o cwcku 3 kola s mamkou do krve docela kurví aim ;-)) a taky asi už i touha zkusit něco jinýho byly hlavni duvody, proč tady teď končím. S klukama se mi hrálo hodně dobře, každej se v týmu snažil na 100% a až na to, že jackal smrdí se mi tady libilo :D gl a hf, cu možná i v jiné hře.

To by byla ta špatná zpráva....

Tato situace, jež nikdo nečekal a přišla naprosto nečekaně, vyvolala další otázku.

'Koho vezmeme na jeho místo.' Zvažovali jsme s klukama více jmen a nakonec se rozhodli pro

cze Kamila ''krueger'' Korcha. Byli jsme spolu v kontaktu ohledně této věci již delší dobu, kdy Kamil po rozpadu původních faB o.s. na jednom z následujících MH projevil zájem o to zapojit se k nám do týmu.

Tímto Tě u nás Kamile vítám a hlavy ! :P


Kamil odpovídal na dotaz : 'Jak probehla nabidka od jackalovců z faB a co na svuj novy tym rikas ?'

Kamil : Tak nabídka od faB.. tak bych to přímo nenazval. Ve chvíli, kdy byl "můj" squad vedením rozpuštěn, jsem se ocitl takříkajíc na volné noze. V tu chvíli mi to ani nijak extra nevadilo, protože mě čekala maturita a hromada povinností s tím spojených. Teď, když jsem školu konečně zdárně zakončil, dostal sem opět chuť na hraní a konečně na to mám i dost času. Jenomže objevil se tu malý problém... za koho hrat? Jelikož jsem ve faB byl spokojený, nechtělo se mi odcházet, a tak jsem napsal jackalovi, že kdyby se objevilo nějaké místečko v základní sestavě jejich sekce, určitě bych ho chtěl "zaplácnout". Tak se také stalo a dnes mi oznámil, že lock jde do inactive (opravdu nevím z jakých důvodů a je mi to dá se říci jedno) a že tedy má pro mě "flek" :). Popravdě nevím, jak to probíral nebo neprobíral se svými (a teď už koneckonců i mými) spoluhráči, ale snad ano a doufám že nikdo nebyl proti (v jeho vlastním zájmu :D). To, do jaké míry se nám bude dařit a jak si budeme rozumět, se ukáže až za několik dní nebo spíše za pár týdnů. Kluci jsou sice pohodáři i dobří hráči, ale nikdy jsme spolu nehráli a tak myslím, že onen nezvyk bude asi na obou stranách. Osobně věřím nebo spíše doufám, že nám to poklape a že si budeme rozumět jak ve hře, tak mimo ni. Zatim je vše na dobré cestě a doufám, že to tak i zůstane... takže lovu zdar a cu@lan :))

A co na to vše říka naše 'hlava rodiny' cze Karel ''skalarek'' Skalník ?

skalárek : Tak lockův odchod mě mrzí, stejně jak určitě celý jeho tým, a asi se to i chvíli podepíše na výkonech týmu. Jejich hra byla založena na tom, že to byla pětice kluků co si fakt rozuměli a měli chuť spolu hrát a zlepšovat se. Proto jsem jackalovi do jeho týmu a sestavy téměř nikdy nevkračoval, přece jen je lepší, když si hráči vyberou spoluhráče sami. lock z již výše zmíněných důvodů musel skončit a kluci si místo něj vybrali Kamila, který věřím, že mezi kluky zapadne a vytvoří se tak nová parta, která bude hrát ve stejné pohodě jak doteď a to se podepíše i na výkonech. Na závěr tedy přeji hodně zdaru Kamilovi s celým týmem a lockovi hodně zdaru v matuře a doma :-)))

See ya on UGT !