Přejít k hlavnímu obsahu

Meet Your Makers představují source team!

5. 10. 2007 | 16:59 Counter Strike: Source
Představovat jednu z nejznámějších herních organizací snad není ani za potřebí, danský velkoklub Meet Your Makers se rozhodl přibrat CS:Source."Jestli vezmeme Source team, byla pouze otázka času a výběru teamu. Čekali jsme než se uspořádá rozdělení 1.6 a source scény. Mezitím jsme rozhodli mít u nás oba teamy." stojí v oficiálním vyjádření klubu.A kdo vlastně je nový Source team u MYM? Není to nikdo jiný než danské jedničky Real Life Rejects, bývalý squad organizace Hard2Kill (H2K). Team se skvělou teamovou hrou a skillem.
Výchozí obrázek
Představovat jednu z nejznámějších herních organizací snad není ani za potřebí, danský velkoklub Meet Your Makers se rozhodl přibrat CS:Source.

"Jestli vezmeme Source team, byla pouze otázka času a výběru teamu. Čekali jsme než se uspořádá rozdělení 1.6 a source scény. Mezitím jsme rozhodli mít u nás oba teamy." stojí v oficiálním vyjádření klubu.

A kdo vlastně je nový Source team u MYM? Není to nikdo jiný než danské jedničky dk Real Life Rejects, bývalý squad organizace dk Hard2Kill (H2K). Team se skvělou teamovou hrou a skillem.

Sestava:
dk Troels "eXce" Kierulff
dk Danni "rytme" Hansen
dk Lars "h0lm" Jespersen
dk Thomas "inCre" Hector
dk Martin "orga" Hansen



Uvidíme jak se jim povede v novém působišti. Možná že se také dočkáme jejich hry na SíPíeL (CPL) v Americe. Což byl hlavní důvod odchodu od H2K kvůli nesplnění tohoto slibu.

Takže za celé ug přejem glhf! Jinak jsem tu nový tak mě neflejmujte :>

S pozdravem,
váš tmEjvn <3