Přejít k hlavnímu obsahu

Po obrovskému úspěchu minulé série Fortnite komiksů se opět můžeme těšit na další

19. 10. 2021 | 14:00 Fortnite Zajímavost
Po sérii Batman/Fortnite: Zero Point přistane 26. října, tedy už za týden, v obchodech samostatný komiks Batman/Fortnite: Foundation! Co vše se odehraje nad Gothamem? Co získáme do hry zadáním unikátního kódu? Navnadíme vás tím, že je na co se těšit!
Unikátní loading screen z komiksu
Unikátní loading screen z komiksu
Zdroj: Epic Games

Konečně je to tu! Po obrovskému úspěchu minulé série šesti komiksů se opět můžete těšit na další pokračování. Tentokrát vám kód z jednodílného komiksu odemkne do hry nejen hodně povedený nový skin Batmana, ale navíc i jedinečný loading screen. Detaily nového projektu s názvem Batman/Fortnite: Foundation, jednodílného speciálu s hrdinou DC a oblíbené hry Fortnite, odtajnil sám Jim Lee.

Komiks Batman Foundantion a skin
Komiks Batman Foundantion a skin
Foto: Epic Games

Znalci už tak podle jména moc dobře vědí, že na scénu přijde Foundation, jedna ze slavných postav světa hry Fortnite. A tentokrát se děj přesune ze světa hry přímo do vesmíru DC, kde se nad Gothamem a Metropolis objeví trhliny a bude závod s časem, aby se je povedlo uzavřít a nepustit do nich nikoho z padouchů. 

Komiks bude mít 40 stran a pod jeho scénářem je tentokrát podepsaný Scott Snyder (Batman: Černé zrcadlo, Temné noci – Metal, nová Liga spravedlnosti), ovšem stále má dozor Donald Mustard z Epic Games a zavedený Christos Cage. Kresby se pak ujal Joshua Hixson (Rocket a Groot 2: Občasná válka). Jeho česká verze vyjde, stejně jako předešlé díly, v nakladatelství Crew, specializujícím se právě na komiksy. Více o tom, jak to vlastně s Fortnite komiksy v ČR bylo, si můžete přečíst v rozhovoru s jedním z majitelů a šéfredaktorem nakladatelství, Jiřím Pavlovským.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Pro ty, které více zajímají bonusy v podobě předmětů přímo do Fortnite – tak ano, ty samozřejmě také budou. V každém komiksu najdete unikátní kód, kterým se vám otevře zbrusu nový skin, a to hodně lákavý! Ve hře se budete moci prohánět v kůži Batmana, který se směje. Kód vám ještě navíc odemkne do hry speciální tematický loading screen.

V item shopu Fortnite bude navíc ke skinu k dokoupení i Robin's Perch Back Bling, stejně jako Dark Multiverse Set Pickaxe a Glider.

Back Bling Pickaxe Glider
Back Bling Pickaxe Glider
Foto: Epic Games

Komiks vychází po celém světě ve stejný den, tedy 26. října. Určitě si zapište toto datum do kalendáře nebo předobjednejte výtisk rovnou do své schránky. Komiks bude stát 99 korun a jistě hodně rychle zmizí.

Dejte si ale pozor! Pokud koupíte Batmana v item shopu za V-Bucks dříve, než zadáte váš kód z komiksu, tak se vám V-Bucks za již zakoupený skin nevrátí, ale kód vám odemkne jen unikátní loading screen.

Batman/Fortnite: Foundation
Batman/Fortnite: Foundation
Foto: CREW
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.