Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráč prohrál důležitý zápas, protože mu při pauze spadl ovladač do záchodu

19. 10. 2021 | 19:04 Všechny hry Zajímavost
Semifinálový zápas Winners Bracketu mezi Kolou a Maisterem v soutěži Smash Con Fall Fest musel být pozastaven kvůli poněkud bizarní a nešťastné situaci. Kola si v rámci odpočinku odběhnul na toaletu, kde však nechtěně upustil svůj ovladač přímo do toalety. S náhradním už to tak nešlo a Kola kvůli tomu skončil na pátém místě celé soutěže.
Super Smash Con - Kola upustil ovladač do záchodu
Super Smash Con - Kola upustil ovladač do záchodu
Zdroj: Smash Con

Nehody se stávají celkem často, někomu méně, někomu více, stávají se však ve všech možných odvětvích. V esportu, stejně jako v jiných sportech, občas nějaká ta nešťastná situace taktéž stane. Zřídka však vidíme něco tak podivného a jedinečného, jako se stalo během Smash Con Fall Festivalu. 19letý hráč Kolawole "Kola" Aideyan totiž upustil svůj ovladač do toalety chvíli předtím, co měl čelit svému soupeři Enriqovi "Maister" Hernándezovi v semifinále Winners Bracketu. Do té doby porazil už některé z nejlepších hráčů světa, o to větší tragédie to byla.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

V důsledku této "nehody" musel být plán Smash Con Fall Festival pozastaven, a sami komentátoři byli z celé situace zmatení. Jakmile Kola obdržel náhradní ovladač, jelikož mu jeho po incidentu nefungoval, vše se opět rozjelo. Bohužel pro něj ale na náhradní nebyl tak zvyklý a po prohře s Paris "Light" Ramirezem následný zápas prohrál a po dobrých výkonech se musel poroučet. Na turnaji teda nakonec skončil pátý.

Zdroj: ginx.tv