Přejít k hlavnímu obsahu

Gifted.uRage si pro návrat na PUBG scénu vybrali druhý nejlepší tým MČR žebříčku!

20. 10. 2021 | 20:00 PUBG: Battlegrounds Přestup
Pomalu a jistě se dostáváme do poloviny MČR sezóny v oblíbené battle royale hře PUBG: Battlegrounds. Díky MČR tabulce je tak patrné, které týmy patří k favoritům na postup do hlavní části, v níž půjde o mistrovský titul!
Werzic a Kojot
Werzic a Kojot
Zdroj: GIfted Gaming

I letos se PUBG objeví na Vodafone MČR v počítačových hrách, což kromě samotným hráčům nabízí prostor i pro organizace, které pomalu mohou vybírat své vyvolené. A tuto příležitost si nenechali ujít Gifted.uRage, kteří dnešním dnem vítají PUBG tým pod svou značkou. Novou akvizicí se stávají Beer Fellas, aktuálně druhý tým MČR žebříčku před čtvrteční pátou kvalifikací, což z tohoto týmu dělá jasného kandidáta na postup na MČR.

Samotná organizace není v PUBG žádným nováčkem. Jedná se o multiherní tým, jehož sestavy se zúčastnily MČR již v předchozích dvou letech. Podporu pro tento herní titul vyjádřila i na počátku roku 2021, kdy pod svá křídla vzala talentovanou soupisku mladých pušek. Po kratší odmlce se tak prostředí této hry vrací. 

Se svou soupiskou aktuálně působí v PUBG organizace Dark Tigers, Fadee Gaming, Team Gravity nebo ENTERPRISE esports. Odhodlají se i další organizace, které naberou zbylé domácí sestavy?

Hlasuj pro nás!
Hlasuj pro nás!
Zdroj: https://kristalova.lupa.cz/hlasovani/?setSubjects=1659

Jak již bylo zmíněné, tým Gifted.uRage můžete vidět již ve čtvrtek v kvalifikaci na MČR, která bude opět streamována na Twitch kanále streamera Divine. Kromě toho tým bojuje i o postup do grandfinále Grunex Masters, kde zaujímá taktéž 2. pozici.

K tomuto oznámení se vyjádřil i kapitán týmu Werzic: "Jsme rádi, že oznámení již proběhlo. Těšili jsme se na toto spojení a věci, které díky organizaci příjdou. Od spolupráce očekáváme hodně, na oplátku doufáme, že naše výsledky budou takové jako doposud. Jsme rádi, že jsme svou cestu mohli spojit s organizaci Gifted.uRage. Někteří si možná všimnou změny v sestavě. Po týmové dohodě jsme se rozhodli, že potřebujeme typologicky jiného hráče a přátelsky se rozešli s Legendenem. Někteří naší fanoušci by mohli očekávat náhradu v podobě z00ma, ten ale zůstává jen jako 5. hráč. Držte nám palce a očekávejte na mém Twitch kanále nějaké giveaway ve spolupráci s naší novou organizací."

Nová sestava týmu Gifted.uRage:

 Česká republika Patrik "Werzic" Furimský
 Česká republika Vojtěch "Kojot" Soukeník
 Česká republika Miroslav "ma1ke" Zubíček
 Česká republika Jáchym "Mytych" Karlík

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!