Přejít k hlavnímu obsahu

Halloween je již v plném proudu. Jaké novinky nám přináší?

22. 10. 2021 | 10:00 Fortnite Update hry
Konec října ve Fortnite již tradičně patří Halloweenu, proto se dnes podíváme na nejdůležitější část toho, co nový update přinesl. A že toho není málo!
Fortnitemares
Fortnitemares
Zdroj: Epic games

Hodně hráčů myslelo, že se Halloween ohlásí live eventem, ale informací o začátku již tradičního Fortnitemares jsme se dočkali v podobě traileru. 

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Halloween update přinesl hned na první pohled změnu na mapě, kdy se kostky podle očekávání, v čele se zlatou, přesunuly doprostřed. Společně pak utvořily Cube town The Convergence, nad kterým se vznáší Královna kostek. Podle data minerů se má nadále celá nová lokace ve středu mapy rozšiřovat.

Cube town
Cube town
Foto: Epic Games

Ve městech se objevila nepřehlédnutelná halloweenská výzdoba, zombíci se nyní spawnují random po celé mapě a nejednou se jich leknete více než nepřítele v keři.

Fortnitemares
Fortnitemares
Foto: Epic games

Řadu zbraní ve Fortnite rozšířila kosa - Sideways Scythe. Můžete ji craftit stejně jako zbraně za Sideway kostky od zombíků. Co je ovšem nejzajímavější, je že když kosou dáte damage, tak vám přidá HP. 

Koště, na kterém létáme po mapě a dá se jím i proletět stavbou či zdí a Pumpkin Launcher, kdy se jedná o upravený raketomet, známe již z minulého Halloweenu.

Sideways Scythe
Sideways Scythe
Foto: Sportsskeeda

Dr. Slone se nám přesouvá čím dál blíže k bunkru a z Ariany Grande bude npc na molu v Believer Beach.

Dr. Slone
Dr. Slone
Foto: Sportskeeda

Update přinesl navíc do Fortnite nový mód Horde Rush, který obsahuje challenge, za jejichž splnění obdržíte odměny. O víkendech se zase můžeme těšit na speciální power XP a bude tak možné postupovat v levelech daleko rychleji.

Jak vidíte, update přinesl spoustu novinek, které jednotlivě vydají na další samostatné články, takže sledujte náš web a brzy si budeme jednotlivé nejdůležitější novinky rozebírat podrobněji.

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.