Přejít k hlavnímu obsahu

Předposlední update této sezóny přinesl spoustu novinek, co vše se změnilo?

27. 10. 2021 | 19:41 Fortnite Update hry
Po osmi sezónách nekonečného spekulování o tajemném vchodu do podzemí u Catty Corner se nám konečně otevřel!
Dr.Slone základna
Dr.Slone základna
Zdroj: Epic games

Již od začátku sezóny se Dr. Slone pohybovala po mapě a poslední změny přinesly odhady, že by mohla mířit právě k bunkru poblíž Catty Corner, což se nakonec ukázalo jako pravdivé. Dr. Slone se svojí výpravou úspěšně dorazila k bunkru, který je IO základnou. Tu tudíž hlídají IO strážci, takže se doporučuji před návštěvou této lokace nejdřív vybavit nějakou tou zbraní. 

Po té, co jsme minule odhlasovali do hry shockwave launcher, tu máme hlasování nové. Tentokrát nám Fortnite dává na výběr mezi boogie bombou a combat shotgun.

Hlasování
Hlasování
Foto: Epic games

Update přinesl i leaky spousty nových skinů, které do item shopu přijdou postupně a datamineři již některé z nich dešifrovali. Můžeme se tak podívat mimo jiné třeba na halloweenské zombie superhrdinky.

Superhero Fortnitemares
Superhero Fortnitemares
Foto: Epic games

Do hry zavítají i nové zbraně. Respektive jedna, combat pistole. Jakou s ní budete dávat damage, tak na to se můžete podívat dole na obrázku. Druhou novinkou pak bude Ice grapler, který již známe a bude ho prodávat NPC na diskotéce nad Misty. 

Damage pistole
Damage pistole
Foto: iFireMonkey

Cube town, tedy střed mapy, se zase o něco málo rozšířil a zvýšil. Dle dataminerů by mělo město z kostek brzy vypadat jako pyramida a bude se postupně šířit dál téměř po celé mapě. Jsou to ale zatím jen spekulace. Spolu s updatem se otevřel i očekávaný secret skin z battle passu. Pokud ho máte zakoupený, pak Královnu kostek spolu se styly získáte postupným plněním úkolů. 

The Cube Queen
The Cube Queen
Foto: Epic Games
Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.