Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš pomoci budovat domácí esportovou scénu? Hledáme dobrovolníky na letošní MČR!

18. 11. 2021 | 10:30 Všechny hry MČR
MČR 2021 se po loňské pauze vrací na brněnském výstaviště a to se vší parádou! Kromě sledování těch nejlepších soubojů na domácí scéně se můžeš i ty stát součástí našeho velkého PLAYzone týmu a zviditelnit se do budoucna na další domácí esportové akce. Tak neváhej a přidej se od 24. listopadu v Brně k nám!
Hledáme dobrovolníky na letošní MČR!
Hledáme dobrovolníky na letošní MČR!
Zdroj: PLAYzone

Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v mobilních hrách už pomalu, ale jistě klepou na dveře a ty se můžeš stát společně s námi jejich součástí jako dobrovolník. V datumech od 24. do 28. listopadu by se nám hodila na brněnském výstavišti výpomoc, protože ačkoli náš tým čítá každým rokem větší a větší počet pracovníků, největší akci roku sami postavit nezvládneme. Tak neváhej a zapoj se do posunutí úrovně esportu o krok dál.

MČR má u nás už dlouhodobou tradici a tento rok rovněž není v plánu polevit. V CS:GO si zahrajeme o půl milionu korun a v dalších titulech nebude sláva společně s finanční odměnou také zapomenuta. Ty u toho navíc můžeš být s námi v rámci dobrovolné činnosti, za kterou si každopádně něco odneseš. Odměny za účast jsou následovné:

  • vstupenka na veletrh Life! 2021, jehož je MČR součástí
  • MČR tričko
  • dárky od partnerů
  • pocit, že jsi součástí něčeho velkého, že se podílíš na největší tuzemské esportové akci
  • pokud budeš šikovný, dostaneš příležitost se podílet na dalších esportových akcí

Kromě starých známých také uvítáme nové tváře, takže pokud se bojíš, že jsi nikdy nic takového nedělal, tak není potřeba. Stačí vyplnit formulář níže, dojít na MČR ve vybraném termínu a budeš patřit mezi nás! Formulář můžeš sdílet i s kámoši, odkaz ZDE.

Štítky: MČR 2021
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.