Přejít k hlavnímu obsahu

Jinx je v Praze! Odstartovala soutěž o účast na tajné VIP party k seriálu Arcane

5. 11. 2021 | 15:07 League of Legends Lifestyle
Premiéra seriálu Arcane na Netflixu se blíží a herní vývojář Riot Games si připravil pro Česko a Slovensko unikátní soutěž. Hlavní hrdinka Jinx prchá před piltoverskou policií po Česku a Slovensku a snaží se zmást své pronásledovatele. Jak se přidat k tomuto nelehkému úkolu, hrdince pomoci a vyhrát?
Jinx / Arcane
Jinx / Arcane
Zdroj: Riot Games

Konkrétní úkoly, které musí soutěžící splnit, jsou postupně zveřejňovány na oficiálním facebookovém a instagramovém profilu League of Legends. Čím více úkolů soutěžící splní, tím větší šanci na výhru budou mít při závěrečném losování. Už dnes pomáhají Jinx i známí influenceři. Přidat se k nim může každý. Hlavním lákadlem je možnost získat jednu z 25 vstupenek na uzavřenou Arcane Party s bohatým zážitkovým programem, kdy na jednu noc svět Arcane v Praze doslova ožije. Arcane Party se také zúčastní nejznámější osobnosti česko slovenského Twitche.

11. listopadu se budou losovat výherci 25 pozvánek na Arcane Party. 14. listopadu potom proběhne slosování o výherce následujících odměn:

  • 1x unikátní artefakt ze světa Arcane
  • 10x Arcane hoodie
  • 250x in-game Hextech Chest + Key

Premiéra seriálu Arcane proběhne 7. listopadu ve 3 hodiny ráno středoevropského času na platformě Netflix. První díl bude možné sledovat i na Twitchi a každý streamer bude mít možnost ho vysílat pro své diváky. 

Štítky: Arcane
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.