Přejít k hlavnímu obsahu

Ako sa stať majstrom ČR? Cesta tímu Sampi.Tipsport na vrchol

5. 11. 2021 | 17:20 Brawl Stars MČR mobile
Sampi.TIpsport na našej scéne verne poznáme ako jeden z najlepších česko-slovenských tímov aj vďaka ich výhre na minuloročnom MČR. Aká bola cesta Káju, Kepa, Lemura a Bandita na vrchol?
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: PLAYzone

16. 4. 2020. To je dátum, kedy sa začala cesta organizácie Sampi na našej Brawl Stars scéne. Sampi prijali pod svoje ochranné krídla tím, ktorý sme dovtedy poznali pod názvom Mindfinder, a ukázalo sa, že to bolo skvelé rozhodnutie. Tím po zvyšok sezóny dominoval na domácej scéne, na MČR postúpil ako jeden z dvoch tímov na body a na grandfinále nastúpil ako favorit celého turnaja. 

Už v group stagi sme videli od tímu Sampi.Tipsport dominanciu, neprehrali ani jeden zápas, a tak sa so skóre 9:2 na sety tešili na semifinále. Tam sa s ľahkosťou prebojovali cez tím ENTERPRISE s výsledkom 3:0 a zrazu sa ocitili vo finále, zoči-voči svojmu najväčšiemu rivalovi – eSube. Tá mala postup cez skupiny ešte čistejší ako Sampi, a s rovnako dominantným výsledkom semifinále taktiež potvrdila pozíciu favorita.

Finále bolo presne také, aké by si prial každý fanúšik kompetetívnej scény. Napínavé až do samého konca. Po dlhom zápase plnom skvelých playov sa Sampi.Tipsport stali majstrami Českej Republiky. Po napínavom MČR však nelenili. Do sezóny 2021 nastúpili s rázom, aký nikto nečakal. Prvý mesiac ich nikto nedokázal poraziť, a tento rok budú opäť favoritom. O tom, ako vyhral MČR a či ho plánuje vyhrať znova, nám niečo povedal aj Kája.

MČR lístky
MČR lístky
: PLAYzone

Kompetetívna scéna Brawl Stars na česko-slovenskej scéna bola v roku 2020 nová. Čo si myslíš že bol kľúč k úspechu, k tomu byť najlepším?

Klíč k úspěchu byl pro nás ten, že jsme byly motivováni, chtěli jsme vyhrát a udělali jsme proto vše, trénovali jsme každý den, hráli jsme aktivně Brawl Stars a snažili se do toho dát všechno.

Myslíš, že máte na obhájenie titulu majstra ČR? Kto vám bude najväčšou prekážkou?

Tenhle rok máme také šanci vyhrát MČR, ale naše největší překážka bude Pepis Shop, který je na tom, co se gameplaye týče, stejně jako my. Takže si myslím, že pokud se potkáme ve finále, tak to bude dost o štěstí, kdo vyhraje.

Má Sampi v pláne pokračovať so svojou zostavou aj v roku 2022?

Kája: Nevíme, jestli bude příští rok stejná sestava. Řekli jsme si, že uvidíme po novém roce, ale za sebe můžu říct, že já pokračovat budu.

Štítky: Sampi, MČR mobile