Přejít k hlavnímu obsahu

Valkyrae kvůli reakcím na její řadu péče o pleť utrpěla “duševní újmu”

8. 11. 2021 | 10:57 Twitch.tv Twitch
Streamerka Valkyrae se vrátila ke streamování poté, co její nová řada přípravků o péči pro pleť skončila méně než dva týdny od svého uvedení. Přípravky měly údajně chránit před modrým světlem, které vyzařují obrazovky mobilů a počítačů, nicméně neexistoval žádný přesvědčivý důkaz o tom, že by toto světlo vůbec nějaký negativní vliv mělo. Celá situace byla komplikovaná a streamerka dle svých slov utrpěla duševní újmu.
Valkyrae
Valkyrae
Zdroj: Valkyrae / RFLCT

O řadě péče o pleť jsme se zmiňovali i na PLAYzone. Poté, co mnoho lidí zpochybnilo platnost tvrzení o přípravcích s názvem RFLCT a Valkyrae udělala poměrně chaotický stream, v němž odhalila mnohé ze zákulisí, značka skončila. Valkyrae se poté vrátila ke streamování po krátké pauze způsobené touto kontroverzí. Streamerka na svém YouTube kanále sdílela updaty ohledně toho, jak RFLCT skončilo a jak se drží. Prozradila, že chodí na terapie. 

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

“Malý update, chodím na terapii. Mám terapeuta a mám trauma. Procházím si tím a mám deprese. Ale mám naději. RFLCT už neexistuje, oficiálně jsme se rozešli bez soudního sporu,” popsala Valkyrae se smíchem. “A stáhli své produkty ze 400 obchodů. (...) Mám štěstí, že se to obešlo bez soudního sporu, ale myslím, že z toho všeho mám jistě duševní újmu. Ale myslím, že jsme v pohodě. Myslím, že jsem streamovala dřív, než jsem měla.”

Valkyrae dodala, že se ze situace poučila, byť pro ni byla traumatická. Uznala, že udělala hodně chyb a byla velmi naivní, ale do budoucna bude opatrnější. “Jsem naivní, impulzivní až moc důvěřivá, to poslední mi řekl (Disguised) Toast.” Pravděpodobně potrvá ještě nějakou dobu, než se Valkyrae vzpamatuje a třeba se pustí do nějakého další obchodní záležitosti. Přece jenom práce na RFLCT trvaly dva roky a během chvilky bylo po všem. Její jméno se tak na nějakém dalším výrobku asi jen tak neobjeví.

Zdroj: GamingBible
Štítky: Valkyrae