Přejít k hlavnímu obsahu

Príďte fandiť čierno-oranžovým, znie z tábora NecroRaisers

8. 11. 2021 | 17:10 Wild Rift MČR mobile
Finále najväčšieho česko-slovenského Wild Rift turnaja sa nezadržateľne blíži. Na tento ešportový sviatok sa tešia i hráči tímu NecroRaisers, ktorý na premiérovom ročníku Samsung MČR vo Wild Rifte nebude chýbať. Aké sú pred turnajom nálady v tíme?
NecroRaisers
NecroRaisers
Zdroj: MČR grafika

Koncom tejto jesene čaká gamingových fanúšikov, tak ako každý rok, vyvrcholenie sezóny v podobe Samsung Majstrovstiev ČR v mobilných hrách. V šiestej edícii tohto prestížneho turnaja medzi hernými titulmi nechýba ani mobilná adaptácia League of Legends: Wild Rift. Jedným z tímov, ktoré sa ukážu svojim fanúšikom naživo v Brnianskom výstavisku, sú NecroRaisers. Na MČR sa tento tím dostal z poslednej postupovej priečky v MČR rankingu. Pravidelná účasť v kvalifikáciách i v mesačných finále sa Mingovi, Jayovi, Kvothovi, Mickey, d3moExovi a Melkorovi odplatila účasťou na finálovom turnaji.

Cestu bychom nazvali jako náročnou, museli jsme se potýkat s několikanásobnou obměnou teamu, ať už hlavní pětky nebo náhradníků. Na poslední příčce jsme skončili proto, že jsme měli změny v teamu a posledního turnaje jsme se nezúčastnili. Poslední 3 příčky byly o pár bodů, které nám tím posledním turnajem utekly,

NecroRaisers budú 27. – 28. 11. bojovať o celkový prize pool 150 000 Kč, čo je najvyšší prize pool v histórii Samsung Majstrovstiev ČR v mobilných hrách. Už len za účasť majú NecroRaisers garantovaný prize pool 5 000 Kč, no ich vízia je určite dosihanuť viac.

Můžete očekávat, že se můžeme stát štikou turnaje. Máme zatím nejsilnější sestavu, co v NecroRaisers WR sekci byla a hodláme se o umístění poprat. Nechceme nic nechat zdarma a určitě dokážeme překvapit. Věříme si a určitě jsme schopní konkurovat většině teamů, co se dostaly na finále. Rozhodně jsme schopni hrát vyrovnané a divácky atraktivní série her.
Samsung

V boji o postup môžeme očakávať od NecroRaisers napínavé hry proti eKoVy, IMPORTant Players, Experiment Gamingu, či Ironic Outlaws. Všetky zápasy začínajú od nuly a práve preto môžu NecroRaisers na MČR takisto napísať pekné ešportové príbehy. Vylúčiť teda nemôžeme ani prekvapenie v podobe porážky ešte lepších tímov.

Od eKoVy nemáme zatím velké očekávání, jejich složení se zatím moc neukázalo jako složitý soupeř. Od IMPORTant Players a Experiment Gaming je opravdu těžké předvídat, překvapilo nás náhlé náhodné složení ze zahraničních hráčů, kteří se možná ani nedostaví, takže se necháme překvapit, kdo z hráčů vůbec na akci dorazí. Ironic Outlaws jsou pro nás rovnocenní soupeři a čekáme rozhodně zajímavé zápasy.

Čo bude NecroRaisers hnaď dopredu, budú určite ich fanúšikovia, ktorí dostanú možnosť prvýkrát sa stretnúť so svojimi hrdinami Runeterry naživo, na MČR pódiu. Stačí im k tomu rezervovať si čas v kalendári a objednať si vstupenky na MČR store, najlacnejšie sú k dispozícii už za 180 Kč!

Přijďte fandit černo-oranžovým, teamu, který každou hru bere s úsměvem a jede si MČR hlavně užít tak jako vy diváci. Každá podpora nás vyhypuje do maxima a předvedeme ty nejlepší výkony, kterých jsme schopní. #NRHYPE
MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR mobile