Přejít k hlavnímu obsahu

Jinx ze seriálu Arcane řádí! V Praze se „rozhořely“ čtyři historické budovy!

9. 11. 2021 | 18:12 League of Legends Lifestyle
Po tři dny „hoří“ historické budovy Prahy tajemným růžovým plamenem. Za tento útok je pravděpodobně zodpovědná Jinx, hlavní postava seriálu Arcane, jehož tři epizody můžete právě zhlédnout na Netflixu!
Malostranská věž
Malostranská věž
Zdroj: Riot Games

Jinx ožívá nejenom na obrazovce, ale aktuálně i v Praze, kde prchá před piltoverskou policií. První den „zapálila“ Malostranskou věž u Karlova mostu, včera dým zachvátil Staroměstskou věž a kostel svatého Mikuláše. A právě teď chystá Jinx velkolepý závěr svého řádění při útěku před Strážci z Piltoveru. Pokud si troufnete sledovat její kousky naživo, máte možnost už dnes v 19:00. Pro svou poslední show si vybrala hned 4 místa. Jako cíle si zvolila Staroměstskou radnici, Jindřišskou věž, Prašnou bránu a Novomlýnskou vodárenskou věž.

Seriál Arcane ze světa populární hry League of Legends vypráví o křehké rovnováze mezi dvěma městy – bohatým Piltoverem a chmurným Zaunem. Ta jsou známá napříč světem Runeterra jako „města pokroku“ a mnoho brilantních mozků je nazývá svým domovem. Vytvoření hextechu, tedy způsobu, jakým může člověk ovládat magii, tuto křehkou rovnováhu ohrožuje. Arcane sleduje příběhy šampionů League of Legends a celá série je vytvořena tak, aby fanoušky vtáhla do komplexního světa plného morálních dilemat, dechberoucí animace a napínavého vyprávění.

Kostel sv. Mikuláše
Kostel sv. Mikuláše
Foto: Riot Games
MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Arcane
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.