Přejít k hlavnímu obsahu

Among Us obohatí skiny Vi, Jinx a dalších postav ze seriálu Arcane

11. 11. 2021 | 16:19 Všechny hry Zajímavost
Do univerza Among Us dorazí staří známí všech fanoušků League of Legends. Nový seriál Arcane, který je právě o postavách ze známé MOBA hry, si totiž zajišťuje pořádnou propagaci. Vedle Fortnite, PUBG Mobile a dalších, se tak nově dočkáme i Among Us, do kterého dorazí hlavní postavy Jinx a Vi, spolu s dalšími hrdiny.
League of Legends ve světě Among Us
League of Legends ve světě Among Us
Zdroj: Game-news25

Riot Games rozjíždí propagaci svého nového seriálu Arcane opravdu naplno. V rámci festivalu RiotX Arcane jsme se mohli podívat Jinx ve Fortnite, PUBG Mobile a nově také v Among Us. Populární hra, ve které hledáte, kdo je tajemným impostorem, je ideální pro hru v partě přátel. To ostatně ví i Jinx a její společníci, kteří do hry od Innersloth míří již za nedlouho.

Poté, co si hráč zakoupí Arcane balíček, získá přístup k Jinx, Vi, Heimerdingerovi a Vymahačovi z Piltoveru. Postavy ze seriálu Arcane do Among Us dorazí již 12. listopadu. Jistě se můžeme těšit i na další spolupráce od Riotu s dalšími projekty – třeba takové Jinx v Rainbow Six Siege bychom se vůbec nebránili.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Among Us, Arcane
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.