Přejít k hlavnímu obsahu

Tomu říkáme crossover mezi herními světy! Riot Games oslaví vydání Arcane přímo v PUBG MOBILE

4. 11. 2021 | 09:50 PUBG Mobile Lifestyle
Tak tohle je parádní oslava seriálu Arcane! Herní vývojář a vydavatel Riot Games totiž oznámil partnerství s PUBG MOBILE, jednou z nejpopulárnějších mobilních videoher na světě. Postavy, předměty a místa z nadcházející série Arcane se tak objeví přímo na mapě Erangel. Aktualizace vyjde v polovině listopadu jako součást update na verzi 1.7.
Arcane / PUBG Mobile
Arcane / PUBG Mobile
Zdroj: Riot Games

Vincent Wang, vedoucí PUBG MOBILE Publishing, Tencent Games, říká: „Jsme nesmírně rádi, že můžeme spolupracovat s Riot Games na oslavě jejich vůbec prvního animovaného seriálu z League of Legends. Runeterra je jedním z nejoblíbenějších herních světů a možnost přinést jeho kouzlo do PUBG MOBILE a zároveň podpořit vydání Arcane je úžasná příležitost. Pro aktualizaci verze 1.7 jsme toho připravili hodně, včetně některých zcela nových herních funkcí, se kterými jsme nikdy předtím neexperimentovali. Už se nemůžeme dočkat, až je ukážeme."

Brandon Miao, vedoucí Cross-Product Experiences and Partnerships, Riot Experience (XP) v Riot Games, říká: „PUBG MOBILE je oblíbená hra, kterou si osvojili hráči po celém světě. Vážíme si partnerů, kteří pečují o své komunity a vyvíjejí nový a zajímavý obsah, který hráče potěší. Těšíme se, že na Erangel přineseme autentickou oslavu Arcane.“

Štítky: Arcane
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.