Přejít k hlavnímu obsahu

Klíčové detaily v nejočekávanější spolupráci s Narutem! Máme pro vás další zajímavosti!

12. 11. 2021 | 15:08 Fortnite Zajímavost
Nadcházející spolupráce mezi Fortnite a populárním japonským anime Narutem je nepochybně jednou z nejočekávanějších spoluprací, které unikly od začátku roku 2021. Co vše bude přidáno do hry? Přijde Naruto pouze jako skin do item shopu, nebo nás čekají i jeho přátelé a novinky přímo ve hře? Pojďme na to!
Naruto
Naruto
Zdroj: Sportskeeda

Po mnoha měsících fám a úniků nyní Fortnite oficiálně potvrdil spolupráci s Narutem v novém upoutávkovém obrázku zveřejněném na jejich sociálních sítích, což jistě již víte i z našeho článku.

Titulní postava se za posledních pár let stala tak trochu kulturní ikonou a bude zajímavé sledovat, co vše Epic ve spolupráci chystá. Ať už jste fanouškem série nebo se jen snažíte držet krok s neustále se vyvíjejícím světem Fortnite, máme pro vás všechny klíčové detaily.

Začněme s načasováním. Posledních pár sezón jsme slyšeli různé příběhy od Naruta jako součásti battle passu po Naruta coby bosse ve hře, ale čekání je téměř u konce. Epic Games oficiálně oznámil, že spolupráce začne spolu s poslední aktualizací této sezóny v18.40, která má být vydána toto úterý 16. listopadu. 

Naruto Fortnite
Naruto Fortnite
Foto: Epic Games

Velká část integrací jmen souborů tvoří speciální tematické vybavení v Item Shopu. Přiznejme si to, tady se vydělávají peníze. Téměř jistě to znamená, že dostaneme vzhled Naruta a doprovodné příslušenství, ale zdá se, že k dispozici může být i několik dalších hlavních postav.

Naruto, Sasuke, Sakura a Kakashi’s budou údajně k dispozici ke koupi také od 16. listopadu, hráči budou mít i přístup k dalšímu příslušenství a krumpáčům souvisejícím s Narutem.

Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi’s
Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi’s
Foto: iFireMonkey

Podle leakerů přinese spolupráce s Narutem do hry novou kosmetiku, novou zbraň a nový Creative Hub. Creative Hub se nazývá 'Hidden Leaf Village' a bude spuštěn ve hře ve stejný den jako aktualizace, přičemž kosmetika bude dostupná ve stejnou dobu v Item Shopu. Navíc dataminer iFireMonkey hlásil, že „Ramen“ a „Ninja Scroll“ byly zavedeny už v v18.30. Diváci anime si všimnou, že ramen vypadá téměř identicky s ilustracemi použitými v Narutovi. 

 

Naruto
Naruto

Jak to bylo v minulosti u Marvelu, DC a dalších spoluprací, vypadá to, že Fortnite x Naruto bude mít vliv i na hratelnost a samotnou hru. Vrhací Kunai má dorazit jako nová mýtická zbraň. Podle statistik sdílených dataminerem Hypexem bude mít Kunai působivý dosah 300 metrů, který bude kompenzován relativně pomalým 4 sekundovým dobíjením, damage zůstává zatím nezveřejněna.

Naruto
Naruto
Foto: Sportskeeda.com
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.