Přejít k hlavnímu obsahu

Nová chyba ve Fortnite dává hráčům až 1 milion XP za hodinu: Průvodce krok za krokem

12. 11. 2021 | 23:22 Fortnite Zajímavost
Zvýšení levelu ve Fortnite Chapter 2 Season 8 je extrémně snadné, vzhledem k tomu, kolik závad XP ve hře existuje. Dříve jich několik poskytlo hráčům stovky tisíc XP během okamžiku. Hráči však objevili novou chybu, která poskytuje až milion XP za hru. Jak tedy získat až milion XP ve Fortnite?
XP powerlevel
XP powerlevel
Zdroj: Sportskeeda

Však se také podařilo poprvé v celé historii Fortnite dosáhnout levelu 1000. Žádný hráč nikdy předtím této úrovně nedosáhl. RAGES REVENGE však dokázal nepředstavitelné, když se stal prvním hráčem, který dosáhl tohoto masivního milníku. S ohledem na to, že vývojáři stanovili úroveň 1000 jako horní limit pro hráče ve Fortnite, jehož nemožné dosáhnout, nás může tedy po skončení 8. série v kapitole 2 čekat úprava buď získávání XP nebo v počtu možných dosažitelných levelů. 

Level 1000
Level 1000
Foto: Sportskeeda

Chyba může být využita provedením úkolů Ember. I po dokončení karty NPC Ember mohou hráči stále přistupovat k úkolům a získávat XP. Hráči mohou samozřejmě tyto úkoly splnit vícekrát a získat tak obrovské množství XP.

Jak tedy získat až milion XP ve Fortnite? Hráči mohou dokončit několik úkolů od Ember ve Fortnite v rychlém sledu za sebou. To jim umožňuje vydělat obrovské množství XP během několika minut. Hráči mohou opakovat následující kroky v každé hře a získat až milion XP:

  1. Přejděte k Ember ve Fortnite a přijměte její výzvu
  2. Seberte světlušky z hory kolem ní
  3. Nastupte do auta vedle ní nebo do auta, které najdete na silnici
  4. Jeďte do rozbitého domu v Craggy Cliffs
  5. Zničte krb v rozbitém domě v Craggy Cliffs
  6. Pomocí světlušek zapalte domy v Craggy Cliffs a zničte je
  7. Poškoďte vozidlo, které jste použili k cestě do Craggy, dokud se z něj nezačne kouřit, a zatančete vedle něj

Jakmile dokončíte výše uvedené kroky, odejděte do lobby. Zkontrolujte, zda byly zkušenosti za všechny tyto výzvy připsány.

Množství získaných XP se liší v závislosti na herním režimu. Nejmenší množství XP získáte, pokud dokončíte úkoly v režimu Solo, zatímco mnohem vyšší XP dosáhnete ve squadech. Konkrétně Solo – 237 000 XP, Duo – 474 000 XP, Trio – 711 000 XP, Squady – 948 000 XP.

Toto je přibližné množství XP, které můžete získat za hodinu opakování úkolů stále dokola. Množství XP bude záviset na tom, kolikrát „zneužijete“ tuto z dalších chyb Fortnite Chapter 2 Season 8.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.