Přejít k hlavnímu obsahu

Dr. Disrespect promluvil o záhadném banu z června 2020

16. 11. 2021 | 08:00 Všechny hry Lifestyle
Přesto, že byl Dr. Disrespect jedním z největších streamerů na Twitchi, byl permanentně na platformě zablokován v červnu minulého roku. Důvod jeho zákazu nebyl nikdy veřejně uveden. To vedlo fanoušky ke spekulacím ohledně jeho zablokování a nyní se ukázalo, zda-li měli lidé se zabanováním pravdu.
Dr.Disrespect promluvil o zabanování na Twitchi minulého roku
Dr.Disrespect promluvil o zabanování na Twitchi minulého roku
Zdroj: Twitch

Za dobu jeho neaktivity na Twitchi si Guy "Dr. Disrespect" Beahm vybudoval velkou sledovanost na YouTube. Velké množství jeho fanoušků přešlo z Twitche, našla se však i spousta nových diváků, které na YouTube zaujal. Letos v srpnu potvrdil, že ví, proč byl z Twitche vyhoštěn a rozhodl se o to podělit veřejně. V důsledku toho zamýšlí žalovat streamovací službu Twitch.

„Nemůžu o tom mluvit, ale spousta lidí se mě ptá, jestli znám důvod, říkám vám, že důvod znám už několik měsíců, rozhodl jsem se to však říct veřejně až teď. Věřím, že z nich soudně vybereme peníze za způsobené škody,“ sdělil Herschel na svém streamu.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Streamerův pokus o právní kroky byl pravděpodobně jeden z hlavních důvodů, proč musel o celé situaci mlčet. Nyní ale poprvé od srpna začal o situaci mluvit veřejně a více osvětlil, co se dělo bezprostředně po jeho zabanování. Je samozřejmé, že trvalý zákaz měl velký dopad i na jeho předchozí partnerství. „Tolik pomluvy související se zákazem, s nímž jsem se musel vypořádat. Nebyl jsem kvůli tomu zapojen do uvedení Battlefield 2042, i když je to rok a půl,“ objasnil Herschel jeden z problémů, který byl se zákazem spjatý.

Není zatím jasné, jaký je aktuální stav jeho probíhajícího soudního sporu s Twitchem, pokud však půjde vše podle plánu, skutečné důvody by měly nepochybně vyjít najevo.

Štítky: Dr Disrespect