Přejít k hlavnímu obsahu

Postúpili na MČR z Last Callu, ukazujú však, že Gravity bude neľahký súper

16. 11. 2021 | 21:49 Brawl Stars MČR mobile
Tím Gravity sa na MČR dostal až cez výhru Last Callu, ale ich nedávne výsledky sa s ich nasadením nezhodujú, môžu prekvapiť.
Team Gravity
Team Gravity
Zdroj: PLAYzone

Keď sa na scéne známy tím Sprout Boly, už notoricky známy duom Dana a Hortixa, presunul pod organizáciu Gravity, zbystrili sme pozornosť. Po celý rok sme totiž tento tím považovali za kvalitný tím, ktorý nám má ešte čo povedať.

Po prírastku dvoch hráčov do tímu sa Gravity v zložení Slayer, Arči, Dan a Hortix cez leto rozbehlo, a na Last Calle ukázali, čo to znamená dominovať turnaj. V celom turnaji prehrali iba jediný set, a ako výherca si privlastnili seed 7 na Samsung MČR.

Čo však malo z nás čakalo, bola ich rapídne zvyšujúca sa kvalita po tomto turnaji. Na Ovachamp lige ukazovali výkony ako nikdy predtým, na mesačnom finále ich dokázalo poraziť jedine Sampi. Na finále v Ostrave prerazili očakávania a zmietli aj favoritný tím Inside Games, a získali tak druhé miesto.

Lístky
Lístky
Foto: PLAYzone

Ak budú Gravity takto rozbehnutí pokračovať aj ďalej, môžu s turnajom v Brne ešte poriadne zatočiť. Otázne je, či budú schopní postúpiť z ich ťažkej skupiny. Pýtame sa Hortixa:

Videli sme u vás za posledné mesiace obrovské zlepšenie. Ako by si to vysvetlil?

Hortix: Bude to asi tím, že jsme se spolu sehráli, protože spolu ještě nehrajeme tak dlouho, jako ostatní týmy a také tím, že docela dost času v poslední době věnujeme scrimům.

Na aké miesto na Samsung MČR si veríte a kto bude váš najväčší rival?

Vzhledem k naší skupině bude největší rival asi Pepis.Shop, protože o postup je nejspíš budeme muset porazit. A celkově si věříme na TOP 2, pokud by se nám že skupiny povedlo postoupit.

Plánujete v rovnakej zostave hrať aj po MČR?

Zatím nedokážu říct, uvidíme, jestli kluci budou vůbec s hrou pokračovat, ale já bych určitě rád pokračoval.