Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelus, Daniel Vávra, Mikýř a spoustu dalších. Legendární charitativní akce je tu!

20. 11. 2021 | 09:35 Twitch.tv Lifestyle
Letošní rok se pomalu chýlí ke konci a i letos si pro nás Agraelus připraví charitativní stream, tentokrát společně v režii s Madmonqem a dalšími. Pravděpodobně se v tomto ohledu můžeme těšit na jeden z největších domácích charitativních streamů, o program se totiž postará celá hromada oblíbených osobností nejen ze světa gamingu. Navíc, stejně jako minulý rok, se znovu objeví Daniel Vávra.
Agraelus
Agraelus
Zdroj: YouTube/Agraelus Reakce

Minulý rok si Agraelus na svůj charitativní stream přizval legendárního Daniela Vávru, čímž všem divákům zajistil zábavnou a hlavně unikátní podívanou. Kromě toho, že se při vysílání lámaly rekordy ve sledovanosti, tak díky podpoře všech zúčastněných se nakonec vybral neuvěřitelný 1 milion korun pro charitativní projekt Dejme dětem šanci. Ani letošní rok se neobejde bez charitativního streamu a jak to dle dostupných informací vypadá, máme se opravdu na co těšit.

Agraelus pro letošní charitativní akci Checkpoint Charity Stream spojil síly s Madmonqem a dalšími známými jmény. Vysílání se bude konat už tuto sobotu 20. listopadu od 10:00 hodin právě na Twitch kanále Madmonqu a mělo by trvat více než 12 hodin. Jak to bude probíhat? Moderování této akce se ujmou LastGameBlitz a Mikoláš Tuček, kteří nás provedou celým vysíláním v prostorách Madmonqu. Samozřejmě nebude chybět pořádná dávka oblíbených hostů.

Na co se tedy můžeme těšit? Diváky budou celý den bavit jak organizátoři akce, tak také právě zmiňovaní hosté s vlastním programem při jednotlivých segmentech v průběhu dne. Kromě Agraela se tak můžete například těšit na Jirku Krále, Artixe, CzechClouda, Herdyna, ale také třeba na Duklocka nebo Mikýře. Samozřejmě nemůže chybět ani Radovan nebo TomLincoln. Skvělou zprávou je, že i tentokrát se na akci objeví sám Dan Vávra. Dle všeho by měl mít segment společně s Agraelem, jsme tedy zvědaví, co si pro nás tato dvojice připraví. 

Už jen rozsah této akce naznačuje, že se účastníci budou snažit přiblížit loňskému roku a vybrat co největší částku na dobrou věc. Všechny peníze poputují již čtvrtým rokem na charitu Dejme dětem šanci. Samozřejmě i dárci musí být odměněni, takže se můžeme těšit na nějaké bláznivé kousky při překonání daných stretch goalů. Agraelus na streamu lákal na vířivku s Michalem z Madmonqu a Mikýřem nahoře bez, nechme se tedy překvapit. 

Pro více informací se můžete kouknout do přiloženého videa výše, kde Agraelus zabíhá do všech detailů. Je důležité zmínit, že i výdělek z tohoto videa poputuje na charitu, tak se určitě skočte mrknout. Od nás je to vše. My se s vámi uvidíme v sobotu, protože takovou akci si nikdo z nás nemůže nechat ujít. Přijďte se také podívat na tuto nezapomenutelnou show plnou zajímavých hostů a hlavně přispět na dobrou věc!

Prodej lístků
Prodej lístků
Foto: grafika PLAYzone