Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráč měl namířeno na velkou akci, stal se však účastníkem autonehody

19. 11. 2021 | 10:10 Všechny hry Lifestyle
Profesionální hráč Charliedaking, jehož srdcovkou je hra Super Smash Bros Ultimate, se stal účastníkem autonehody, a to jen pár minut od akce Mainstage 2021, kde všichni očekávali jeho účast. Kvůli této autonehodě byl z akce vyloučen a nyní žádá fanoušky o finanční podporu.
Charliedaking na cestě na akci Mainstage 2021
Charliedaking na cestě na akci Mainstage 2021
Zdroj: Twitter

Charlie "Charliedaking" Antoun je jedním z nejznámějších hráčů série Super Smash Bros, která je populární především ve Spojených státech. Pro fanoušky, kteří na něj čekali na akci Mainstage 2021, bylo bohužel zklamání, že nakonec nedorazil. Netušili totiž, že nedaleko od akce byl Charlie součástí nešťastné autonehody.

„Byl jsem jen pět minut od místa konání, jel jsem v pravém pruhu, připravený sjet z dálnice. Náš pruh jel plynule a udržoval jsem si odstup od auta přede mnou. SUV ale najednou duplo prudce na brzdy, já jsem zareagoval co nejrychleji a pokusil se vybočit doprava. Tam však byla barikáda, do které jsem narazil a poté se srazil i s jedoucím SUV. Naštěstí jsme nakonec s mým spolujedoucím Jordanem v pořádku, až na nějaké bolesti v krku a zad. SUV bylo lehce poškozeno a lidé v něm byli naštěstí také bez zranění. Oni navíc mohli odjet,“ prozradil Charlie.

MČR lístky

Charlie autonehodu naštěstí přežil, nehoda mu však způsobila určité životní bolesti, a tak žádá komunitu o pomoc. Zjistil totiž, že jeho pojištění nepokrývá náklady na vozidlo a jeho žádostí je finanční podpora na úhradu nákladů. Kromě toho, že si založil Founding, aby splatil náklady spojené s nehodou, Charlie také poznamenal, že hráčům nabízí koučování, které jim pomůže se zlepšit. Celková částka, jíž je potřeba vybrat, je ve výši 12 tisíc dolarů. Momentálně se na Charlieho složilo něco kolem pěti tisíc.

Fanoušci esportu si při této situaci zavzpomínali na Antonia "cyx" Daniloskiho. Ten před více než deseti lety patřil mezi nejlepší hráče Counter-Striku. Hrál za tým mousesports, se kterým měl odletět na turnaj do Šanghaje, ale cyxovi uletělo letadlo. Osud mu navíc nepřál tak moc, že když se z letiště vracel, byl součástí tragické dopravní nehody, při které zemřel. Je to již více než deset let, ale podobně tragickou událost esport nepamatuje.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: super smash bros