Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč Supream posiluje organizaci někdejších světových šampionů!

19. 11. 2021 | 11:05 Dota 2 Přestup
The International 10 je za námi a týmy už rozjíždějí přestupové kolotoče. Pouze dva hráče skýtá sestava OG, novou pětici naopak představili Team Liquid nebo Secret. Své nové působiště již oznámil také BOOM, největší bomby se čeští fanoušci dočkali až nyní.
Alliance
Alliance
Zdroj: sociální sítě týmu

Ondřeje 'Supream^' Štarhu si mohou domácí fanoušci pamatovat z dob úspěšného působení v Hippomaniacs. Dnes 21letý hráč ale poslední dva roky již působí čistě v zahraničí, kde v sestavě Chicken Fighters reprezentoval organizace Ninjas in Pyjamas nebo High Coast Esports. Díky loňským výkonům si jej vyhlédly známější celky, takže když před několika dny oznámil konec v Chicken Fighters, všichni s napětím čekali, kam si to namíří.

Hráč na pozici 2, která je Supreamovým domovem, chyběl v týmech Liquid i Secret, český hráč ale přestupuje ještě někam úplně jinam. Včera bylo oficiálně oznámeno, že se Supream stává jedním z nových hráčů přestavěného kádru světových šampionů z roku 2013. V sestavě Alliance z loňské sezóny zůstali pouze Nikobaby a Handsken, kromě Supream přicházejí také Brazilec Leslão a Aramis z Izraele. Bude Supream opět zářit?

V novém působišti na jednoho z nejlepších český hráčů čeká nejvyšší liga západoevropské odnože Dota Pro Circuit, kde se utká s absolutní špičkou. V ní kromě Supreama najdeme také Olivera 'skiter' Lepka v Tundra Esports a Miroslava 'BOOM' Bičana v týmu Tickles. Vedle největších gigantů tak opět máme trojí zastoupení.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Alliance, Supream
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.