Přejít k hlavnímu obsahu

Rockstar se stává hlavním partnerem letošního Vodafone MČR v počítačových hrách

20. 11. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2 MČR
Je dobře známo, že energetické nápoje a hráči počítačových her k sobě tak nějak prostě patří. O to větší radost nám dělá fakt, že můžeme představit firmu Rockstar jako jednoho z dalších hlavních partnerů letošního ročníku Vodafone MČR v počítačových hrách.
Rockstar
Rockstar
Zdroj: PLAYzone

Na světě pravděpodobně neexistuje mnoho hráčů, kteří by alespoň někdy v životě místo spaní nestrávili celou noc hraním her. Ať už holdujete CS:GO, League of Legends, PUBG nebo třeba Farming Simulatoru, určitě dobře víte, že i hry dokážou pořádně vyčerpat a unavit všechny smysly ve vašem těle. Právě v takových situacích mnoho hráčů sahá po energetických nápojích, které tělu dodají ještě pár hodinek soustředění k dobru.

Právě proto nám dělá velkou radost oznámit, že se hlavním partnerem letošního MČR stává oblíbená značka nápojů Rockstar Energy. Ta má k esportu hodně blízko a ve světě podporuje třeba slavný tým 100 Thieves. Vůbec poprvé se ale Rockstar rozhodl podpořit lokální esport, a za to jsme neskutečně rádi! Plechovky tohoto nápoje najdete na Brněnském výstavišti vychlazené v ledničkách na každém druhém rohu. Při zakoupení Premium nebo VIP lístku navíc dostanete na každý den jednu plechovku zdarma. O důvod víc do Brna dorazit!

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
MČR PC
Štítky: MČR, rockstar
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.