Přejít k hlavnímu obsahu

Summit1g odhaluje působivou závodní herní soupravu za 7 500 dolarů

24. 11. 2021 | 12:46 Všechny hry Lifestyle
Populární Twitch streamer Jaryd "Summit1g" Lazar odhalil své působivé herní útočiště pro závodní hry v celkové hodnotě 7 500 dolarů. Momentálně má jeho sestava cenu něco málo pod 5 000 dolarů a na pár posledních komponentů teprve čeká.
Summit1g odhalil novou závodní sestavu
Summit1g odhalil novou závodní sestavu
Zdroj: Twitch.tv

Jaryd "Summit1g" Lazar, bývalý profesionální hráč hry Counter Strike: Global Offensive, se nyní věnuje spíše streamování na Twitchi a svého profesionálního hraní již ponechal. Momentálně se pochlubil dokončením základní části své zajímavé závodní soustavy.

Jaryd se za svou kariéru streamování zajímal hned o několik herních žánrů a nedávno se po hlavě ponořil do světa racingu. I když se o tento herní žánr začal zajímat teprve nedávno, šel do toho se svoji peněženkou opravdu naplno. 

V posledních dvou týdnech byly dvanácti hodinové streamy pouze o populární online závodní hře iRacing. Jaryd si dal 13. listopadu dokonce pauzu od streamování, aby mohl postavit svoji legendární závodní soupravu, s níž by se mu závodilo mnohem lépe a na nákladech opravdu nešetřil. Jeho kompletní závodní sestava bude stát kolem 7 500 dolarů.

Zatím jeho sestava není hotová, jelikož totiž Jarydovi stále ještě nepřišly všechny díly. Momentálně má jeho sestava hodnotu 4 800 dolarů a pár komponentů tak do výsledných 7 500 dolarů ještě chybí.

Prodej lístků zahájen
Prodej lístků zahájen
Zdroj: PLAYzone
Zdroj: Dexerto.com
Štítky: summit1g, streamer