Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba favoritem také ve Wild Riftu! Mrkněte na power rankings před Samsung MČR

24. 11. 2021 | 14:10 Wild Rift Rozhovor
Samsung MČR v mobilních hrách už za pár hodin začne a je na čase podívat se na oficiální power rankings našich komentátorů. Stejně jako v klasickém League of Legends, tak i ve Wild Riftu jdou do turnaje v roli favorita hráči organizace eSuba. Za ty letos mluví výsledky jak už na naší scéně, tak v zahraničí. Ovšem vůbec první titul v této hře bude chtít mnohem více týmů!
Power rankings našich komentátorů!
Power rankings našich komentátorů!
Zdroj: PLAYzone

Je to tady, Samsung MČR v mobilních hrách už za chvíli začíná a kromě eSuby se můžeme těšit na mnoho vyzyvatelů v čele s týmem Entropiq. Ti se pokusí v historicky prvním ročníku Samsung MČR ve Wild Riftu zamezit začátku další dominance v podání hráčů modré krve. Naše komentátorská čtveřice v podání Davkouny, Hippowan, Mortsche a Fortanu se dnes trochu detailněji podívá na šance jednotlivých týmů a dozvíme se jejich kompletní predikce.

David "Davkouny" Vogel
David "Davkouny" Vogel
Foto: PLAYzone

Největším favoritem turnaje by měla být každopádně eSuba a nejvážnějším vyzyvatelem Entropiq. Osobně jsem ale strašně moc zvědavý na Bloody Devils, kteří zahráli fantasticky na Last Call turnaji a proto je vnímám jako černého koně turnaje. Dobří budou určitě i STOPWATCH eSports, kteří celou sezónu podávali stabilní výkony a uvidíme, jestli opět někoho zvládnou zaskočit Ironic Outlaws. Známá jména pak mají i IMPORTant Players, kteří by rovněž mohli zamíchat kartami.

  1. eSuba
  2. Entropiq
  3. BloodyDevils
  4. STOPWATCH eSports
  5. Ironic Outlaws E-sport
  6. IMPORTant Players
  7. NecroRaisers
  8. eKoVy
Prokop "Hippowan" Sojka
Prokop "Hippowan" Sojka
Foto: PLAYzone

Bylo extrémně těžké týmy nějak objektivně seřadit, protože se změnila meta, hráči budou hrát v novém prostředí, často na nových telefonech a taky v sestavách, ve kterých jsme je třeba ani vidět hrát nemohli. Každopádně na první místo řadím eSubu, protože spolu tahle soupiska hraje opravdu dlouho, kluci se připravují v gaming housu a reprezentovali nás i v Evropě. Z důvodu soudržnosti a profesionality řadím hned za ně Entropiq, ačkoliv závěr sezony na CZSK neměli úplně nejlepší. Hodně si slibuji i od STOPWATCH eSports, které bych řadil na stejnou úroveň jako eSubu. O TOP 4 by měli bojovat i BDS a IMPORTant Players, kteří nebenefitují z dlouhé týmové práce, ale hlavně individualit, které jsme ocenili i na Samsung Last Callu. Jako největšího černého koně si dokážu představit IMPORTant Players, kteří mě v čele s Elegym na Samsung Last Callu extrémně bavili a myslím si, že pokud vzali MČR zodpovědně, můžou to dotáhnout opravdu daleko.

  1. eSuba
  2. Entropiq
  3. STOPWATCH eSports
  4. IMPORTant Players
  5. BloodyDevils
  6. Ironic Outlaws E-sport
  7. eKoVy
  8. NecroRaisers
Tomáš "Mortsche" Anděl
Tomáš "Mortsche" Anděl
Foto: PLAYzone

Favorit na výhru - eSuba. Hráči mají spolu nahráno už opravdu dost a navenek jde znát, že opravdu dělají maximum, aby si pro titul došli, mnohé bootcampy jsou toho důkazem. Mix velmi dobrých hráčů po individuální stránce dohromady s výbornou souhrou tvoří v mých očích jedničku na MČR. Modrá krev je synonymum pro úspěch a já si myslím, že tahle sestava má na to získat první titul mistra ČR ve WR. Očekávám, že eSubáci budou připravení nejlíp, jak to jenom jde a že díky tomu si odnesou titul, lehké to mít ovšem nebudou.

Černý kůň turnaje - IMPORTant players. Velké překvapení Samsung Last Callu (jako Connecting esports), zvládli se prokousat skrz losers bracket a zaskočit mnohé favority. Silná dvojka na horní straně riftu Elegy a Ryuh můžou dost potrápit i sehranější a zkušenější celky. IMPORTant players rozhodně nechybí individuální talent, naopak by ale mohli strádat v souhře, ale pokud si na MČR dobře sednou, tak můžou útočit na vrchní příčky.

  1. eSuba
  2. Entropiq
  3. STOPWATCH eSports
  4. IMPORTant Players
  5. Ironic Outlaws E-sport
  6. BloodyDevils
  7. eKoVy
  8. NecroRaisers
Filip "Fortanu" Růžička
Filip "Fortanu" Růžička
Foto: PLAYzone

eSuba vypadá ve Wild Riftu silně už delší dobu, považuji je silně za největšího favorita letošního MČR. Entropiq potom působí jako jasná dvojka. Stabilitou svých výkonů na mě působí dobře i Stopwatch, tomu přidávám velkou váhu, pokud se na turnaj dobře připravili tak věřím, že můžou i překvapit.

  1. eSuba
  2. Entropiq
  3. STOPWATCH eSports
  4. BloodyDevils
  5. Important Players
  6. Ironic Outlaws E-sport
  7. NecroRaisers
  8. eKoVy
Power rankings
Power rankings
Foto: PLAYzone

Samsung MČR v mobilních hrách začíná už v pátek dopoledne, tak se nezapomeňte zastavit. Prvním zápas ve Wild Riftu proběhne v sobotu ráno od 9:00 na našem Twitch kanále PLAYzoneUP. Takže si nastavte budíky a pojďte společně s námi tvořit esport!

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.