Přejít k hlavnímu obsahu

Blížící se MČR a Faker s jeho tituly mistra světa. 48. díl pořadu COOL Esport je tady!

Vodafone MČR v PC hrách a Samsung MČR v mobilních hrách startují už za pár hodin a v nejnovějším díle pořadu COOL Esport se zaměříme na druhé zmíněné. Mobilní hry jsou totiž stále populárnější a my u toho nesmíme chybět. Kromě MČR se mrkneme na mnoho dalších novinek ze světa esportu, které svým humorem doplní Xnapy společně s Karou.
48. díl pořadu COOL Esport je tady!
48. díl pořadu COOL Esport je tady!
Zdroj: RE-PLAY

Už jen měsíc chybí do vánoc a za předčasnou nadílku se dá brát 48. díl pořadu COOL Esport, který bude jako vždy naplněný těmi nejzajímavějšími příběhy a novinkami ze světa esportu. Na programu jsou CS:GO Majory, Fakerovy tituly mistra světa a rozhovor s Trungim a jeho bratrem, ku příležitosti úspěšného seriálu Arcane. Na závěr pro vás máme přichystanou soutěž, tak šup na Prima COOL pět minut po půlnoci.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.