Přejít k hlavnímu obsahu

Mortsche zpátky v akci! Jak by vypadal vysněný tým naší komentátorské čtveřice ve Wild Riftu?

26. 11. 2021 | 18:31 Wild Rift Rozhovor
Pokud vás zajímalo, jak by vypadal český “dream team” ve Wild Riftu, tak naše komentátorská čtveřice ve složení Davkouny, Hippowan, Fortanu a Mortsche vám to objasní. Ovšem nečekejte zde nějaké klasické hvězdy. Komentátoři zvolili naprosto jinou cestu, jak tuhle sestavů snů poskládat. Kromě návratu Mortscheho k profesionálnímu hraní je toho mnohem více!
Tým snů našich komentátorů!
Tým snů našich komentátorů!
Zdroj: PLAYzone

Pár hodin před začátkem Samsung MČR ve Wild Riftu jsme si na poslední rozhovor pozvali naši komentátorskou čtveřici. Tentokrát už jsme ovšem zavítali k serióznímu tématu, jak by vypadal jejich vysněný tým. Kromě pár klasických odpovědí se ovšem tahle sehraná čtveřice na něčem shodla, oni sami by byli v mnoha případech velkou částí toho “dream teamu”. Kdo ví, třeba je příští rok uvidíme hrát a ne komentovat.

David "Davkouny" Vogel
David "Davkouny" Vogel
Foto: PLAYzone

Top Ashed a ignorovat ban Singeda prosím, v jungli Phuc, na midu Nea a botlinka Wizzy a Fake. Jestli se vám to zdá jako Ashed + eSuba, pak se vám to zdá správně, zastavit eSubu je totiž v každé hře na české scéně od jejího začátku úkol číslo 1 a uvidíme, jak se ostatním zadaří na první pokus ve Wild Riftu.

Prokop "Hippowan" Sojka
Prokop "Hippowan" Sojka
Foto: PLAYzone

Tak je to velmi jednoduchý. Všichni se mnou budou ve studiu. Mortscheho asi nechám na toplane, díru do světa neudělal, ale na desktopovým League of Legends si odnesl pár cenných kovů. Entropiq funguje sestava s Cekutkou a za jeho souboj s Morčákem by podle mě spoustu lidí rádo zaplatilo. Do jungle by musel Davkouny. Vím, že se mu to nebude líbit, protože hraje čistě toplane, ale se Singedem to podle mě zrovna on dokáže uběhat úplně všude. Problém by byl, kdyby si naši soupeři udělali přípravu, protože nemá zrovna champion ocean. Midlane budu já, tady není o čem, protože s Corkim a Ziggsem přehraju jakéhokoliv hráče v turnaji. Nea, Adu ani Unlucky pro mě nejsou  absolutně konkurencí. AD Carry bude Fortanu, je to star player a fešný chlapec, nevím proč, ale připomíná mi Rekklese. Ačkoliv ho nepotřebuje, k ruce mu bude Skeri, kterej ale ví okolo koho hrát a bude perma roamovat do midu, aby dostal našeho star playera do co nejlepšího stavu.

Filip "Fortanu" Růžička
Filip "Fortanu" Růžička
Foto: PLAYzone

Nechci se úplně chlubit, ale naše Wild Rift soustředění s Morschetem a Davkounym vypadají poslední dobou velmi slibně. Kdybychom dostali ještě ňějakej měsíc na trénování a dva solidní hráče, určitě bychom tu mohli pozlobit. Reálně ale vsadím na celek eSuby, je lákavé připojit k jádru tohoto celku jiné mechanicky nadané hráče, ale já bych raději zanechal sestavu jako celek, zkušenosti a sehranost, to je klíč a tato sestava tak má největší šanci na výhru.

Tomáš "Mortsche" Anděl
Tomáš "Mortsche" Anděl
Foto: PLAYzone

Podle mě máme hromadu talentu na WR v naší komentátorské sestavě, takže ohledně 4 hráčů mám jasno. Davkouny na topu za singeda, Hippowan na midu se Ziggsem, Fortanu by smurfil za Gravese v jungli a já na support blitzcrankovi, se kterých bych kazil linku Wizzymu. Aspoň bych během hry mohl komentovat jeho playe a pořádně ho hypovat.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Začínáme už v sobotu ráno, tehdy  vypuknou boje o historicky první titul mistra České republiky ve Wild Riftu. Kromě kvalitního gameplaye se můžete těšit také na parádní zábavu v podání této komentátorské čtveřice. Takže si nastavte budíky a v 9:00 se vidíme na našem Twitch kanále!

Štítky: MČR mobile,
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.