Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE se nezalekli Sampi.Tipsport a po dvou mapách míří do play-off

27. 11. 2021 | 14:55 Counter-Strike 2 MČR
Skupinová část je minulostí, za pár chvil začne play-off. Posledním účastníkem, který se představí v boji o medaile, je tým ENTERPRISE, který si se Sampi.Tipsport poradil na dvou mapách.
matys
matys
Zdroj: PLAYzone

Poslední zápas skupinové části odstartoval na mapě Ancient. Vše naznačovalo jednoznačný průběh poté, co ENTERPRISE dominovali v první polovině a ovládli ji 12:3. Po změně stran se však situace změnila, EP sice vyhráli pistolky, pak se ale ke slovu dostali Sampi.Tipsport a výhrou pěti kol v řadě naznačili, že si chtějí jít pro comeback. EP však za stavu 14:10 zvládli klíčové kolo, narušili hype train soupeře a uzavřeli první mapu vítězstvím 16:10.

Šlo se tak na Overpass, tedy pick svěřenců Erika "The eLiVe" Sitha. Právě ti vstoupili do zápasu lépe, rychle se oklepali z prohraných pistolek a dostali se do vedení 9:2. Sampi.Tipsport si sice přičichli k vítězství, přesto skončila první polovina drtivým výsledkem 10:5. Ani druhou polovinu se obraz hry nezměnil, pět těsných kol plných clutchů šlo na stranu ENTERPRISE. Ti si nenachali matchpoint proplout mezi prsty a vybojovali si účast v semifinále Vodafone MČR, kde se utkají s eSubou.

EP vs. SMP
EP vs. SMP
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.