Přejít k hlavnímu obsahu

Titul opět po roce míří do Liberce! SINNERS jsou staronovými mistry ČR v CS:GO

28. 11. 2021 | 17:23 Counter-Strike 2 Live coverage
Teprve druhá BO5 série v historii Vodafone MČR v CS:GO nabídne mapy Inferno, Overpass, Mirage, a možná také Ancient a Nuke. Jaký souboj přinesou SINNERS a ENTERPRISE? Pokud nemůžete sledovat živý přenos, tak vám přinášíme živou coverage, díky které vám nic z průběhu neunikne.
PLAYzone
PLAYzone
Zdroj: PLAYzone

17:25 – Máme hotovo! ENTERPRISE ve druhé straně bojovali, co jim síly stačily, ale na rozjetého soupeře to prostě bylo málo. Zvládli třeba nepříznivou 3v5 situaci, ale v aréně už jeden vládce byl. V loňském roce vybojovali SINNERS titul bez živého obecenstva, letos to bylo o něčem jiném. Publikum bylo neuvěřitelné, oslavovalo každý povedený kill, akci i jednotlivé hráče, prostě jak to má v aréně má být. Hříšníci krůček po krůčku dotáhli zlatou cestu a jsou novopečenými šampiony České republiky, letos poprvé s oskarem! Velký respekt za svůj výkon si zaslouží také ENTERPRISE, kteří se rvali znamenitě a nedali to SINNERS zadarmo. GG WP!

SINNERS
SINNERS
Foto: PLAYzone

17:10SINNERS si za tím jdou naprosto sebevědomě! Vypadá to, že je nemá co zastavit, pokud se ENTERPRISE nevzchopí. Vlnu naděje přinesl ve 14. kole forsyy svým wallbangem, jeho protějšek ale zvítězil v 1v1 clutchi a hříšníci dotáhli první polovinu do vedení 10:5. A to teprve půjdou na CT stranu!

16:55 – Pistolkové šílenství hříšníků pokračuje také na třetí mapě finálového dějství, již páté kolo tohoto rázu šlo opět jejich směrem. SINNERS začali vládnout také na Mirage, hodně hezkou hru má beastik, který táhne svůj tým kupředu. ENTERPRISE se zmohli na tři body, ale hříšníci už mají jistou výhru první poloviny.

16:30 – Overpass je u konce! SINNERS za stavu 13:11 prošli třikrát v řadě obranou soupeře a dokázali porazit ENTERPRISE na jejich silné mapě. Teď už jsou hříšníci na koni a budou chtít finále ukončit na mapě Mirage!

16:20 – Po změně stran SINNERS nadále drželi tempo zápasu, ale na dvojciferný počet kol se brzy dostali také EP. V jednom z kol ZEDKO málem vykouzlil 1v4 clutch s Tec-9 proti plnému nákupu.

16:05 – ENTERPRISE uhráli celkem pět kol v řadě a vypadalo to na zvrácení stavu, ale NEOFRAG začal zářit a SINNERS nakonec dokázali vyhrát první stranu poměrem 9:6. Navíc poté následovalo i vyhrané pistolkové kolo, ve kterém prorazili B site a proběhli až na Áčko.

15:50 – Drtivý nástup hříšníků pokračoval i v následujících pěti kolech. Pokořit obranné hradby dokázaly až Deagly matyse a mangusse, po čemž EP trošku narostla křídla a začali si zase více věřit. Navázání dalšími dvěma body potvrdil také forsyy se svým 1v2 clutchem.

15:35 – Druhou mapou série je Overpass, který je pro ENTERPRISE absolutní povinností, pokud chtějí pomýšlet na vzdor. SINNERS jim ho naposledy škrtli, ale připraveni na něj tak či tak budou, když na něj musí dojít, aby znovu nehráli Dust 2. Mapu navíc odstartovaly vyhrané pistolky a následný oskarův ace proti eku.

15:15 – Od dvacátého kola se EP přestalo dařit nacházet killy a jejich útok se každým kolem rozpadal, i když matys měl v jeden moment skóre 21:9. SINNERS začali mít všechno pod kontrolou a dokázali svoji první volbu dotáhnout do úspěšného konce v hodně dominantním stylu. Po výhře 16:12 tak jdou do vedení v sérii 1:0.

15:05 – Druhé pistolky opět patřily SINNERS, další výměnou názorů se dostali do vedení, ale ENTERPRISE dokázali držet krok díky parádně zvládnuté 2v5 situaci, po které převzali vedení. Hříšník ZEDKO to ale nechtěl nechat jen tak a svojí krásnou akcí s Deaglem pomohl sníženu stavu na 11:12.

14:50 SINNERS se za útok dařilo získávat body, ani jeden z týmů ale neutvořil větší sérii vyhraných kol. Z kádru ENTERPRISE se nejvíce daří Adejisovi s matysem, na druhé straně to byl třeba ZEDKO, kterému to střílí náramně. Oskar se zase vytasil s neskutečným wallbangem. První polovina šla ze strany na stranu a končí poměrem 8:7 pro ENTERPRISE. Oběma týmům mapa vyloženě sedí, podobnou hru tak můžeme očekávat i nadále.

14:35 – Začínáme! První kill finále patřil matysovi, ale úvodní pistolky dokázali urvat SINNERS. Druhé i třetí kolo patřilo také hříšníkům, ale právě matys zaúřadoval posléze, když si připsal parádní 1v2 clutch. Publikum se dostává do varu a také ENTERPRISE tu mají svůj kotel. Co si ale budeme nalhávat, SINNERS je slyšet více.

MČR PC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.