Přejít k hlavnímu obsahu

Další subathon Ludwig neplánuje, jedině za účelem charity

2. 12. 2021 | 11:02 Twitch.tv YouTube
Ludwig, tvůrce obsahu, který z Twitche přesedlal na YouTube kvůli neideální komunikaci ze strany Amazonu, byl známý svými dlouhými streamy. Zdaleka nejdelším se stal takzvaný subathon, který pořádal od března do dubna. Nyní, když je YouTuberem na plný úvazek, svým divákům řekl, že další subathon neplánuje. Jedině, že by to bylo na charitu.
Ludwig
Ludwig
Zdroj: Twitch/Ludwig

Ludwig Ahgren, bývalý Twitch streamer a momentální YouTube tvůrce na plný úvazek, měl tento rok opravdu velmi úspěšný. 14. března odstartoval nejdelší subathon v historii Twitche a skončil 14. dubna. O podobnou repliku se v našich luzích a hájích postaral i tvůrce obsahu spajKK, který ale vydržel menší dobu, i když jde o rovněž povedený kousek. Zpět ale k Ludwigovi. Když subathon skončil, spousta jeho fanoušků prahla po dalším obdobném kousku, protože ten nejdelší neměl obdoby. Streamer ale řekl, že něco podobného vážně neplánuje.

Udělat subathon je na YouTube prakticky nemožné, protože odběratelé jsou zdarma. Jediné, co by bylo možné, je klub členů kanálu, kteří jsou placení. Když ale Ludwig změnil platformu, dotazy se začaly množit znovu a on na ně musel odpovědět.

Podívejte se, udělal bych ho, pokud by to bylo na charitu. Poté bych to zvažoval. Kdyby někdo přišel, ve stylu, že mi nabídne třeba 100 000 dolarů, které půjdou na charitu za jeden den streamu. To bych do toho, hypoteticky, šel.

Své fanoušky ale upozornil, že se nejedná o potvrzení. Prý nemá vůbec žádné plány. Je tedy skutečně možné, že někdy dostaneme "subathon 2.0". Kdy, a jestli vůbec, zatím není jasné.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Ludwig, subathon
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.