Přejít k hlavnímu obsahu

MČR v PUBG: Jak by komentátoři připravili chicken dinner?

6. 12. 2021 | 11:11 PUBG: Battlegrounds MČR
I přesto, že poslední MČR víkend bude nejen pro všechny hráče pořádně náročný, nikdo by neměl zapomínat na vyvážené a pravidelné stravování. Jak by lahodné kuřátko připravila naše čtveřice komentátorů a koho z hráčů by si pozvala do kuchyně na pomoc?
MČR PUBG
MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone
The Hateris
The Hateris
Zdroj: PLAYzone

Ideální chicken dinner bych viděl se Snooperinem, trenérem týmu Vikurvi, jelikož jsme kámoši a uvařili bychom spolu nějakou fitness chicken bombu, aby byly betony.

shadye
shadye
Zdroj: PLAYzone

Základ je kuřátko pravidelně podlévat a nebát se ho v troubě občas pěkně pokropit, aby se vytvořila zlatavá křupavá kůrka, hezky na cibulce s kořením. Pak mám ještě jeden recept českých luhů a hájů: "Teď se střílej, pojďme thirdparty!" To mi vždycky chutná nejvíc. Vybral bych si k tomu asi Pixelíka, protože má dostatek herní inteligence na to, aby kuře pohlídal a ostatní ho nespálili (nethrownuli).

ImDivine
ImDivine
Zdroj: PLAYzone

Recept na stuffed chicken (plněné kuře) od Gordona Ramsayho nebo od babičky by byl skvělej. A absolutně netuším kdo z české scény umí, nebo neumí vařit, takže bych si to stejně nakonec uvařil sám.

TheRoughBaby
TheRoughBaby
Zdroj: PLAYzone

Bacon & Swiss chicken sandwich. Na prírodno osmažené kuriace prsia so slaninou, švajčiarskym syrom a horčicovo-medovým dresingom v čerstvo upečenej celozrnnej bagetke. A kedze som fanúšik vysoko proteínových a low-carb jedal, obsahujúcich kura, aj keď to tak momentálne nevyzerá, tak ideálný parťák do kuchyne by bol asi Bradaty Redgie (a.k.a. RedgieBeardo), ktorý svojej fyzickej transformácii prispôsobil aj jedalníčiek a myslím si, resp. hádam, ze to bolo high-proteín a low-carb smerom.

Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.