Přejít k hlavnímu obsahu

To je ale škoda! ENTERPRISE v osmifinále turnaje Malta Vibes jen těsně nestačili na MAD Lions

6. 12. 2021 | 11:58 Counter-Strike 2 Preview
ENTERPRISE toho v letošním roce dokázali hodně, konkrétněji řečeno ve druhé polovině sezóny. Ovládli Y-Games PRO Series, vyhráli Tipsport COOL ligu, potrápili SINNERS, byli nejlepším CZ/SK týmem na V4 Future Sports Festivalu a poslední týdny se drží v nejlepší světové padesátce. Pro udržení však je potřeba vybojovat další úspěchy, přijde jeden z nich v těchto dnech?
Adejis
Adejis
Zdroj: PLAYzone / MČR

Tým ENTERPRISE se v druhé polovině letošní sezóny posunul na pozici domácí dvojky, kterou úspěšně ubránil až do konce sezóny. Po letním posílení to v EP šlape opravdu parádně, výsledky jsou toho důkazem. Nejvýše vyletěli na 38. místo světového žebříčku, aktuálně jsou o osm příček níže. Podaří se jim vybojovat další posun dnes večer? Na programu je totiž pokračování čtvrté Malta Vibes Knockout Series, přesněji řečeno osmifinále.

Česko-slovenský celek už má na kontě skalpy EC Brugge a Ambush, nyní však startuje hlavní část turnaje pro osm nejlepších týmů úvodní fáze a osmičku pozvaných týmů. Zatímco Dynamo Eclot neprošlo minulým kolem, tak osmifinálové kolo bude pro ENTERPRISE další zkouškou. Na první pokus v Malta Vibes turnajích skončili v TOP 24, minule se dostali právě do TOP 16, kde jsou i nyní, a tak mají šanci posunout své maximum.

Jejich třetím soupeřem v Malta Vibes Knockout Series #4 bude mezinárodní sestava MAD Lions, třetí nejvýše nasazený tým celého turnaje. Větším jménem jsou už jen Copenhagen Flames, které mimochodem vyzve v dalším kole pavouka právě vítěz zmíněného zápasu. EP před sebou mají nelehký úkol, každý podobný zápas je ale, nehledě na výsledek, zoceluje a posiluje do budoucna. Šlágr se lvy z Madridu se odehraje dnes od 16:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.