Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké nejzajímavější momenty přineslo finále Samsung MČR v Brawl Stars?

12. 12. 2021 | 21:34 Brawl Stars MČR mobile
Samsung MČR v Brawl Stars už je nějakou tu chvíli za námi, a je tedy nejvyšší čas si ho opět připomenout. Tentokrát se podíváme na to nejlepší, co nabídlo závěrečný souboj mezi celky Inside Games a Sampi.Tipsport.
Samsung MČR v Brawl Stars
Samsung MČR v Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Souboj o titul mistra ČR v Brawl Stars sice samozřejmě probíhal po celý letošní rok, to hlavní se odehrálo na konci listopadu v Brně. A to úplně nejzásadnější pak přineslo samotné grandfinále, které, jak šlo ostatně od střetu Sampi.Tipsport a Inside Games očekávat, bylo nabité od začátku až do konce. Jaké momenty byly ty úplně nejzajímavější? Pojďme se na čtyři z nich podívat!

1. Parádní trefa Lodona a následné rychlé srovnání

V úplně první hře celého finále, v níž se hrál Brawl Ball, jako první zazářil Lodon – nenechal se odchytit kousavě se bránícími hráči IG, trochu se stáhl dozadu a po lehkém vyhealování předvedl nádhernou trefu, kterou poslal svůj tým do vedení 1:0.

2. Saltyho perfektné zvládnutá obrana v Brawl Ballu

V posledním Brawl Ballu měli od začátku navrch Inside Games, Sampi však půl minuty před koncem srovnali skóre. Gól vstřelil opět Lodon, čímž dal svému týmu evidentně pořádnou chuť vyhrát – ještě před začátkem overtime šli Sampi do velmi nadějně vypadajícího útoku ve třech proti samotnému Saltymu. Salty ale nezazmatkoval, vše zvládl na jedničku, a dal svému týmu možnost přejít do efektivního protiútoku.

3. Skvěle zvládnutý závěr první Bounty od Inside Games

Když bylo skóre ve finále naposledy vyrovnané, přišel na řadu herní mód Bounty. V prvním zápase v tomto módu, hraném na mapě Dry Season, bylo zezačátku vše celkem vyrovnané, půl minuty před koncem bylo skóre dokonce rovných 4:4 – pak ale IG předvedli parádně zvládnutý finiš, na jehož konci stáli s 13 hvězdičkami, zatímco Sampi zůstali do konce na čtyřech.

4. Poslední moment celého turnaje

Na závěr celého turnaje přišel od IG parádní obrat druhého Siege – v něm to už chvíli vypadalo, že Sampi dojdou k vítězství (Inside Games měli jeden šroubek, oni osm), nakonec ale IG posbírali šroubků devět. Jejich následný push s Siege Botem levelu 10 Sampi ubránit nedokázali, a Inside Games se tak stali těmi, co v Brně na stage zvedli nad hlavu pohár pro mistry ČR v Brawl Stars. 

Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend