Přejít k hlavnímu obsahu

Komu věří komentátoři letošního MČR v PUBG nejvíc?

7. 12. 2021 | 21:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Vodafone Mistrovství České republiky v PUBG se nezastavitelným tempem blíží, začínáme totiž už v sobotu 11. prosince. Hlavním favoritem turnaje je s největší pravděpodobností tým VIKÜRVI, co si o tom ale myslí naše čtveřice komentátorů ve složení The Hateris, shadye, ImDivine a TheRoughBaby?
MČR v PUBG
MČR v PUBG
Zdroj: PLAYzone
The Hateris
The Hateris
Zdroj: PLAYzone

Nejsem v PUBG ten největší profík, ale co tak sleduji průběžně české turnaje, tak tohle je tak moje volba. Jak ale všichni víme, PUBG je nevyzpytatelná hra a každý v tomto lobby je natolik zkušený a dobrý, že může být na předních příčkách. Jako největšího favorita však vidím jasně tým VIKÜRVI, jehož hráči nám své kvality dokázali v posledních dvou turnajích, v nichž dokázali hladce vyhrát a také za mě mají nejsilnější soupisku. 

Jako černého koně turnaje tipuji tým Bez padáku hop, jelikož jejich schopnosti jsou nadprůměrné a poslední dobou se jim i celkem daří.

  1. VIKÜRVI
  2. Cryptova
  3. FADEE Gaming
  4. ENTERPRISE
  5. Dark Tigers
  6. Burgir
  7. Yikees
  8. Gifted.uRage
  9. Team Gravity
  10. Bez padáku hop
  11. Renegades
  12. Cucurru
  13. Old school fools
  14. Golden Gunners
  15. Infactus Gaming
  16. Bella ciao
shadye
shadye
Zdroj: PLAYzone

Klasicky bych jako kandidáta na výhru poslal právě VIKÜRVI, kteří předvedli vynikající jízdu už na Grunex Masters ve finále, kde jednoznačně dominovali, pokud se tedy do podobného spotu dostanou i na MČR, tak to můžou znovu zopakovat. Mají ty zkušenosti a jsou nekompromisními střelci. Pokazit jim to ale lehce můžou další velezkušené sestavy jako Burgir, ENTERPRISE či FADEE.

Černý kůň turnaje – v PUBG platí to, že těch čerňásků může být hned několik. Ale dokud to není černý kuře v každý hře, tak cejtím nepřipálenej Burgir. Uvidíme.

  1. VIKÜRVI
  2. Burgir
  3. ENTERPRISE
  4. FADEE Gaming
  5. Gifted.uRage
  6. Cryptova
  7. Yikees
  8. Dark Tigers
  9. Bez padáku hop
  10. Old school fools
  11. Infactus Gaming
  12. Golden Gunners
  13. Team Gravity
  14. Renegades
  15. Cucurru
  16. Bella ciao
ImDivine
ImDivine
Zdroj: PLAYzone

Nejsilnější tým, který by dle papírových předpokladů měl s přehledem vyhrát, jsou určitě Vikürvi + Burgir, kteří budou stíháni pelotonem týmů, které se ukázaly v plném světle po rozpadu PUBG sekce Entropiqu - Enterprise, Dark Tigers, Fadee, Yikees a Cryptova.

Černý kůň turnaje dle mého bude tým Old school fools. Kluci se do toho opřeli a chtějí urvat co nejlepší výsledek.

  1. VIKÜRVI
  2. ENTERPRISE
  3. Burgir
  4. Cryptova
  5. FADEE Gaming
  6. Yikees
  7. Dark Tigers
  8. Gifted.uRage
  9. Old school fools
  10. Infactus Gaming
  11. Renegades
  12. Bez padáku hop
  13. Team Gravity
  14. Cucurru
  15. Golden Gunners
  16. Bella ciao
TheRoughBaby
TheRoughBaby
Zdroj: PLAYzone

Z tímov, ktoré postúpili, toto sú moje power rankings. Kedže power ranking je založený štandardne na štatistických dátach, tak berúc do úvahy možnosť malých odchýlok je môj power ranking založený na dvoch priemeroch (za všetky odohraté kvalifikácie a za maximálne 8 najlepších kvalifikácií pre daný team) a mediánu bodov za kvalifikácie.

Čo sa týka tých odhadov, tak samozrejme VIKÜRVI a Burgir majú vo svojich zostavách veľké mena CZ/SK PUBG a majú veľký potenciál byť na vrcholových pozíciách turnaja. Ďalším faktorom je konzistencia výkonov, tá favorizuje prvé 3 teamy z mojich power rankings.

  1. ENTERPRISE
  2. FADEE Gaming
  3. Yikees
  4. VIKÜRVI
  5. Bez padaku hop
  6. Dark Tigers
  7. Cryptova
  8. Gifted.uRage
  9. Renegades
  10. Burgir
  11. Team Gravity
  12. Bella ciao
  13. Infactus Gaming
  14. Cucurru
  15. Golden Gunners
  16. Old school fools

Ačkoli se komentátoři téměř jednohlasně shodli na tom, kdo je jasným letošním favoritem, letos se rozhodně můžeme těšit na vyrovnané boje a akce těch nejlepších na domácí scéně. Vše vypukne už v sobotu 11.12. a hned den poté se dozvíme jméno letošního mistra ČR v PUBG. Svým komentářem vám zážitek okoření naše čtveřice komentátorů, která bude po celý víkend divákům servírovat jeden chicken dinner za druhým. 

Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.