Přejít k hlavnímu obsahu

Rozdělení české dvojice je tady! Carzzy oficiálně putuje do Vitality, kteří oznamují novou soupisku

8. 12. 2021 | 17:58 League of Legends Přestup
Po dvou letech v LEC se Carzzy loučí s barvami týmu MAD Lions a připojuje se k evropskému supertýmu, který vzniká pod jménem organizace Vitality. Kromě kvalitních výkonů ve hře CS:GO se rozhodují, že posledních pár let v nejvyšší evropské League of Legends lize nebylo nejlepší a přichází sestava, jaká nemá na našem kontinentu obdoby. Koho všeho uvidíme v černo-žlutých barvách?
Carzzy nachází nový domov!
Carzzy nachází nový domov!
Zdroj: Team Vitality

Dnešním dnem se česká fanouškovská základna v LEC rozšíří o další tým, kterému můžeme fandit. Do Team Vitality míří český marksman Matyáš “Carzzy” Orság. Ten má za sebou úspěšnou sezónu v MAD Lions, kde získal oba dva evropské tituly a také se umístil v TOP 4 na turnaji MSI. Na závěr sezóny přišla účast ve čtvrtfinále světového šampionátu a jedna z největších evropských hvězd se rozhodla změnit angažmá. Ovšem nemůžeme říct, že bychom to nečekali, přeci jen v MAD Lions už nepůsobila nejlepší atmosféra.

Ve dvanácté sezóně LoL bude Carzzy hájit barvy Team Vitality, francouzské organizace, která bude chtít svůj kabinet trofejí rozšířit také o titul v populární MOBA hře. Kromě českého marksmana ještě v sestavě uvidíme vicemistra světa, legendárního midlanera a vítěze prestižního turnaje MSI, Luku “Perkz” Perkoviće. S takhle údernou dvojicí na dvou hlavních liniích vypadají Vitality jako opravdová hrozba pro ostatní evropské organizace, které v offseason možná lehce zaspaly. 

Co může hrát ještě více do karet hráčům v černo-žlutých barvách je spolupráce Carzzyho s Labrovem, protože ti na sebe nenaráží na botu poprvé. V úspěšném roce 2019 spolu hráli pod týmem BIG v německé lize. Kromě toho se oba ukázali na European Masters, jehož letní část dokonce zvládli vyhrát. Dojde si Carzzy pod novou organizací pro hattrick evropských titulů, nebo tento supertým nenaplní očekávání? Na to odpoví pouze čas.

Soupiska celého týmu je následovná:

Štítky: Carzzy, Team Vitality
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.