Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth nic nezaskočí! Streamerka už má plány na důchod

10. 12. 2021 | 09:00 Twitch.tv Twitch
Streamerka Amouranth je jednou z předních, a zároveň nejkontroverznějších tváří platformy Twitch. Ačkoliv má stále hodně před sebou, v prosinci oslavila 28. narozeniny a myslí i na budoucnost. Poodhalila totiž, co se musí stát, aby odešla “do důchodu” a zanechala streamování a tvorby obsahu.
Amouranth nic nezaskočí! Streamerka už má plány důchod
Amouranth nic nezaskočí! Streamerka už má plány důchod
Zdroj: Amouranth

O Amouranth v posledních měsících hodně slyšíme, ať už se jednalo o koupi čerpací stanice za miliony dolarů nebo určování trendů na Twitchi. V nedávné sérii Tweetů se podělila o to, co je potřeba, aby pověsila streamování a tvorbu obsahu na hřebík a odešla takzvaně “do důchodu”. V obojím hodlá pokračovat co nejdéle, dokud to bude dávat smysl - tedy dokud bude vydělávat dost peněz a nebo její pasivní příjmy nepřekonají ty, co získává díky streamování. To se stane pouze v případě, kdy její popularita klesne nebo kdy jí investice vydělají dostatek peněz. 

Nedostatek peněz streamerku rozhodně netrápí, nedávno se podělila o informaci, že má našetřený dostatek peněz, aby už nikdy nemusela pracovat. Data potvrzují, že Amouranth si jenom díky Twitchi přišla na miliony dolarů, a to nehledíme na její účty na dalších platformách. Každopádně, co má v plánu dál? 

Její plány na důchod jsou docela jednoduché - chce dál rozšiřovat své bohatství investicemi, které přinesou další pasivní příjem. Nakonec chce otevřít útulek pro zvířata, který může financovat a nemusí se spoléhat na dary, aby zůstal otevřený. Ani o investice se streamerka bát nemusí, uvedla, že vlastní dvě čerpací stanice, zároveň je spolumajitelkou 7-Eleven (pozn. redakce, 7-Eleven Inc. je mezinárodní řetězec obchodů se smíšeným zbožím). Amouranth také může využít své investice do čerpacích stanic v rámci návratné daně z příjmu, co jí může také vynést slušnou částku.

Amouranth je nadále jednou z nejoblíbenějších streamerek, je tak poměrně nepravděpodobné, že by v dohledné době Twitche zanechala a šla do důchodu, ačkoliv se na platformě potýká s řadou banů. Je tedy dobře, že myslí na budoucnost, zároveň se ale její fanoušci nemusí obávat toho, že by Amouranth tzv. “do důchodu”někdy brzy odešla.  

Zdroj: GameRant
Štítky: Amouranth