Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch streamer Nicro v rámci subathonu už více než týden opakuje slovo Mario

10. 12. 2021 | 08:00 Twitch.tv Twitch
Streameři a streamerky na Twichi neustále přichází se zajímavými, někdy i trochu bláznivými nápady, které jim přináší pozornost diváků. S jedním takovým přišel i streamer Nicro, který již více než týden opakuje slovo Mario. Kdyby v něčem takovém bylo možné získat světový rekord, pravděpodobně by byl jeho.
Twitch streamer Nicro v rámci subathonu už více než týden opakuje slovo Mario
Twitch streamer Nicro v rámci subathonu už více než týden opakuje slovo Mario
Zdroj: Nicro

Stream v době vydání článku běží již nějakých 185 hodin, tedy více než týden. Za tu dobu zaznělo slovo “Mario” neuvěřitelných 530 077krát. Streamer sedí v křesle ve slabě osvětlené místnosti. Na sobě má tematicky kostým Maria a ze staré televize na podlaze hrají útržky hudby ze série Mario her. Nicro je k televizi připoutaný řetězem, v pozadí je vidět basketbalový koš. Scénu má streamer promyšlenou do nejmenších detailů. 

Streamer to má vymyšlené docela jednoduše - tím, jak ho diváci podporují, roste počet toho, kolikrát slovo ještě zazní. Za sub jich přibyde 250, za 1 dolar 100. A jediný Twitch “bit” přidá jednoho Maria. Stream ještě nejspíš nějakou dobu poběží, Mario by měl zaznít ještě nejméně 725 216krát. Streamer občas opakování slovíčka proloží třeba Donkey Kongem nebo Elonem Muskem. Ti se ale k celkovému počtu “Marií” samozřejmě nepočítají. 

Streameři už přišli s mnoha potrhlými nápady, ačkoliv tomuto nemůžeme upřít originalitu. Pokud Nicro skutečně dodrží své předsevzetí, a Mario skutečně zazní více než milionkrát, můžeme předpokládat, že si tím přijde na pěknou sumu. Mezi streamery s nejvyšším počtem subscriberů se ale doposud neobjevil.   

Zdroj: GameByte
Štítky: Mario