Přejít k hlavnímu obsahu

Co nás dále čeká v PUBG pro rok 2022? To nám představuje spajKK!

10. 12. 2021 | 19:10 PUBG: Battlegrounds Update hry
Na The Game Awards 2021 se Krafton, společnost spravující hru PUBG: Battlegrounds, podělil s informacemi ohledně vývoje hry. Kromě prozrazení, že PUBG bude F2P, došlo i k setkání s PUBG partnery, kterým byly prozrazeny informace o budoucím vývoji. Co vše na hráče v roce 2022 čeká?
Co nového nás čeká v roce 2022?
Co nového nás čeká v roce 2022?
Zdroj: spajKK

Během probíhajících ocenění měla svůj panel i oblíbená battle royale hra PUBG: Battlegrounds, ve kterém se prozradil přechod na F2P. Kromě toho se uskutečnil panel pro PUBG Partnery, ve kterém nechyběl ani streamer Martin "spajKK" Beneš. 

Ten zpracoval video, v němž představuje změny pro rok 2022. Hráči se kromě F2P oznámení ve videu dozví, jak se vývojáři postaví proti cheaterské hrozbě. V druhé části videa se pak dozvíme něco o připraveném tutoriálu ke hře, různých tréninkových módech (například AimLab), nových skinech či záhadném gearu, který vypadá jako dron. Třešničkou na dortu je zmínka o nové mapě. Ta je označována jako Kiki, ovšem jediné, co bylo prozrazeno, je, že půjde o velikost 8x8 a bude se zde nacházet největší město, které v PUBG dosud existuje.

Avšak co jednou jeden člověk sdílí skrz internet, to na internetu zůstane. Zajímavou novinku přinesl PlayerIGN, který je nejznámější dataminer této battle royale hry. Ten přišel s informací, že po F2P vydání by se hra měla vyvíjet novým směrem. Potvrdil také PUBG verzi 2.0, která by měla přijít stejným stylem jako Fortnite kapitola 2 a 3. Nemělo by tak jít zcela o novou hru, pouze proběhnou velké změny v aktuální verzi.

Štítky: PUBG update, Spajkk
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!